Reparation af elscootere til venlige priser

Er du afhængig af din elscooter, er det utrolig vigtigt, at den er i god stand. Den er vejen til din frihed, og giver dig en høj grad af bevægelighed. Derfor er det utrolig hæmmende, når den pludselig går i stykker. Det kan nemlig gå hen og blive en utrolig dyr affære, hvis du vælger den forkerte reparatør. Men holder du til i Holstebro er der heldigvis godt nyt. Så kan du nemlig få repareret din elscooter hos Elscooterservice i Vildbjerg. Her tilbyder de reparation af elscootere. De reparerer faktisk alt fra elscootere til minicrossere til kørestole. De har altså en bred viden, som kommer dem til gode på værkstedet. De har et stort kendskab til forskellige elscooter-modeller, så de ved garanteret også, hvad der er galt med din.

 

Hvad koster det, at få repareret min elscooter hos Elscooterservice?

Det gode ved Elscooterservice er deres pris. De fleste tænker til gengæld, at en billig pris også oftest er lig med manglende kvalitet. Og det er det da også i mange tilfælde – bare ikke lige hos Elscooterservice. Her bliver der bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten. Her går de blot op i ærlige priser. Det vil altså sige, at du betaler 480 kr. i timen inklusiv moms. Du undgår altså at skulle betale for meget for arbejde, der reelt ikke bliver udført. Derudover er der et miljøtilskud på 65 kroner, som dækker udgifterne til eksempelvis olie, spray og mindre reservedele.

 

Batteriskift og årlige servicetjek

Er din elscooter ikke gået i stykker, har Elscooterservice stadig gode tilbud til dig. Trænger den eksempelvis blot til et batteriskift er det også noget, som de klarer. Her arrangerer de gerne transporten for dig, eller kommer ud, og ordner skiftet på din bopæl. Derudover kan du også skrive dig op til et årligt servicetjek, så du på den måde kan komme problemerne i forkøbet.

Dette indhold er sponseret.

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.