Rejsedag for Holstebros rigtige mænd på Cykling Team 7500

Mødetid kl 06.00 ved AB Catering, hvor det sidste pakkes i bilerne inden rejsedagen påbegyndes. Morgenrøden afløses langsom af morgensolens første stråler, og der kommer også lidt mere liv i gruppen af forventningsfulde rejseklare deltager i dette års Alpeexpress.

Holdbussen er pakket med mad til turen og en del bagage. Og som et andet stort cykelhold er den lille mekanikerbil spækket til med holdets cykler. Der er også de normale ledsagerbiler som i modsætning til de store hold, er private biler som står for at transportere største delen af holdet mod alperne inden det i morgen går løs med at få tiner på CV’et.

Første stop var lige da grænsen var krydset, for at få et fælles rundstykke og provianter til turen gennem Tyskland. Herfra er der fri kørsel, inden holdet igen samles ved aften tide, når den franske grænse er passeret.

Her gøres der holdt for i dag. Benene for lov til at få hvile, fra den sammenbøjet stilling, der er siddet i det meste af dagen. Inden dagens afslutning nydes lige en lidt sen aftensmad som er leveret af en af holdet sponsorer. Skivevejs Slagter har hele dagen sørget for madpakker, og som afslutning på 1. dags måltider, en super pastasalat med kylling. Rigtig god at lade op på.

Snakken over bordet handlet om gode råd og afprøvede strategier.

Vi skal jo have friske ben, sådan da til i morgen.

Jeg vil i morgen forsøge at finde historien, på denne fantastiske forsamling af glade eventyrlystne mænd. så følg endelig med.

Kayas Pizza box

Be the first to comment

Leave a Reply