Rædselsfuld 2. halvleg udløste nederlag

Håndbold TTH Holstebro

Af Claus Sonne

888ligaen 7. spilllerunde

Mors-Thy – TTH 20-19 (8-11)

Mål Mors-Thy: Erik Thorsteinsen Toft 5, Stefan Nielsen 3, Marcus Dahlin 3, Henrik Tilsted 2, Nicolaj Spanggaard 2, Nickolei Jensen 2, Lasse Pedersen 1, Kasper Lindgren 1, Lasse Justesen 1.

Mål TTH: Peter Balling 4, Vignir Svarvarsson 4 Magnus Bramming 3, Martin Hansen 3, Viktor Östlund 2, Kasper Kildelund 1, Lars Mousing 1, Jeppe Faurholt Hauskov 1.

Sølle otte scoringer i de sidste 30 minutter var medvirkende til, at TTH tabte 19-20 på udebane til Mors-Thy.

Det var dog ikke kun i 2. halvleg, at TTH’erne havde problemer med at passere Kasper Larsen i Mors-målet – hvilket sammenlagt 19 scoringer vidner om. Det gjorde dog mindre i 1. halvleg, hvor Det var TTH og en storspillende Torbjørn Bergerud holdt Mors-Thhy nede på 8 mål.

Det gjorde, at TTH førte 11-8 ved pausen, men var det blevet til en bedre udnyttelse af de mange store chancer, TTH spillede sig til, ja så kunne TTH’erne have lukket kampen allerede efter de første 30 minutter.

Cheftræner Patrick Westerholm taler om en kamp med to ansigter.

– Vi dækker op til UG med kryds og slange i dag – og lige nøjagtigt sådan, som vi gerne vil. Og vi tvinger Mors til at tage angreb på to minutter. Til gengæld går det galt i den anden anden ende, siger Westerholm og sætter flere ord på.

– Vi får ikke gjort hinanden gode nok – og så brænder vi for meget og laver for mange tekniske fejl efter pausen. Det skal med, at Kasper Larsen står lige så fantastisk for Mors, som Torbjørn gør for os, og jeg synes også, at Mors dækker godt op i dag. Men alt i alt et ærgerligt nederlag, lyder det.

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.