Porup: Kun en sejr tæller mod TMS Ringsted

Af Morten Toft

TTH Holstebro skal forsøge at komme tilbage på pointsporet i Herre Håndbold Ligaen, når de onsdag aften møder ligaoprykkerne fra TMS Ringsted på udebane. Opgøret er mellem ligaens nuværende nr. 5 og nr. 13.

TTH-backen, Jonas Porup fastslår et klart mål forud for kampen.

– Kun en sejr tæller mod TMS Ringsted. Med vores ambitioner om at være i toppen af den danske liga, så skal vi kræve af os selv at vi skal slå et oprykker hold som TMS Ringsted – selv på udebane, fortæller Jonas Porup.

TMS Ringsted har fået én enkelt sejr i Herre Håndbold Ligaen efter de første syv spillerunder, hvorimod TTH har hentet 10 point. Jonas Porup tager også gerne favoritværdigheden på sig.

– Vi er favoritter til den her kamp, men vi har respekt for TMS Ringsted. De er et dygtigt hold med flere gode spillere og de har en god hjemmebane, som kan skabe det rette pres på alle udehold, siger Jonas Porup og tilføjer:

– Vi kommer til at møde et hold, der har alt og vinde og intet at tabe, og det skal vi være klar til at stå overfor. De vil komme med høj fart og gå 100% ind i alt hvad de gør, og det skal vi matche, men vi skal også selv tage styringen i kampen med en koncentreret indsats. Hvis vi lykkes med det, så får vi de to point med hjem til Holstebro.

Kampen mellem TMS Ringsted og TTH Holstebro fløjtes igang kl. 19.30 i Dansk Kabel TV Arena, Ringsted.

Brinks box