Politiets døgnrapport Holstebro og Struer

Indbrud Struer

På Park Alle i Struer har der været indbrud i garage natten til torsdag. En rude er knust. Der er stjålet klippeudstyr til hund og heste samt en del fiskeudstyr til i alt 18.000,- kroner.

Våbenloven Holstebro

I går klokken 19.29 blev politiet kaldt til Nørrebrogade, hvor 3 efterlyste personer fra Odense skulle opholde sig. Der var tale om 3 mænd på 19 til 20 år, der viste sig ikke var efterlyst. Betjentene fandt dog en peberspray på en 20 årig, der sigtes efter våbenloven.

Færdselsuheld Husby

En 29 årig mand fra Hvide Sande kommer kørende mod nord ad Klitvej i Husby. Han møder en modkørende, der kommer over i hans kørebane og presser ham i grøften. Den 29 årige har lidt ondt i ryggen, der ikke krævede behandling. Der er ingen beskrivelse af bilen, der var kommet over i den anden kørebane. Har du set noget eller ved andet, der kan hjælpe politiet med opklaring af sagen, kan du ringe på telefon 114.

Narkokørsel Staby

Politiet stopper i går klokken21.00 en bil ved Staby. Føreren er en mand på 27 år fra egnen. Han testes positiv for narko og anholdes. Efter at have afgivet en blodprøve løslades han.

Brand Holstebro

En container på Lægårdvej ved nr. 102 udbrændte i nat. Årsagen er ukendt. Brandvæsnet slukkede resterne.

Tyveri Holstebro

Politiet stoppede en knallert med to 14 årige drenge i nat klokken 03.44 på Vestergade i Holstebro. Knallerten var stjålet. Politiet kørte drengene hjem til forældrene og tog knallerten med på politistationen. De sociale myndigheder underrettes efter nytår.

Spritkørsel Holstebro

Klokken 3.52 i nat stoppede politiet en bil på Enghavevej i Holstebro. Føreren var en mand på 21 år fra Lemvig. Han blev testet til at have drukket mere end tilladt og anholdes. Efter at have afgivet en blodprøve løslades han.

 

 

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box