Politiet: Har du set Benni fra Herning?

45-årige Benni er ikke set siden 2. marts 2018, hvor han forlod Vestergade i Herning. Politiet vil gerne i kontakt med personer, der ved, hvor han opholder sig.

Benni på 45 år forlod sin mors bopæl på Vestergade i Herning den 2. marts 2018 ved 9.30-tiden, og hans familie har ikke hørt fra ham siden. Politiet har ikke nogen oplysninger om, hvor han kan være taget hen, og vil derfor gerne i kontakt med personer, der har set ham.

Benni beskrives som 45 år, 180 cm. høj, almindelig af bygning og skaldet. Han kører formodentlig i en hvid Ford Fiesta med to blå “viper-stiber” på tag og kølerhjelm. Bilen har registreringsnummer VP 88 483 på gule nummerplader.

“Familien er naturligt nok bekymret for ham, fordi han ikke plejer at tage væk uden at fortælle det. Derfor vil vi gerne høre fra personer, der har set Benni eller den lidt specielle bil, han formodentlig kører i. Vi vil også opfordre ham til at kontakte sin familie eller politiet, så vi kan få vished for, at han er i god behold,” siger fagkoordinator Lars Boe Larsen fra Herning Lokalstation.

Det er ikke muligt at ringe til Benni eller spore hans telefonsignal, da han ikke har en mobil med sig.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på tlf. 1-1-4. Sagen har journalnr. 4100-83169-00058-18.

Der er vedhæftet billeder til brug i forbindelse med efterlysningen. Billederne findes ikke i højere opløsning. Vi gør opmærksom på, at bilen på billedet ikke er den eftersøgtes, men en bil magen til.

Brinks box
Kayas Pizza box