Pointdeling i lokalopgør efter dramatisk afslutning

Foto: Alex Paulsen

Af Morten Toft

TTH Holstebro og Lemvig-Thyborøn Håndbold delte i porten efter et intenst drama. 

Nerve, fight, drama og tætte afgørelser! – lokalopgøret mellem de to jyske naboklubber havde alt at byde på tirsdag aften i Arena Vestjylland Forsikring, Lemvig.

Med skiftende føringer fra start til slut, blev det til en medrivende håndboldkamp, hvor 30-30 blev slutresultatet efter en fuldstændig kaotisk afslutning. Niels Lindholt var tæt på at blive matchvinder i opgøret med et skud fra opgiverkastet i de døende sekunder, men målet blev underkendt; og dermed blev pointene fordelt ligeligt i lokalopgøret.

Et resultat som cheftræner Patrick Westerholm siger følgende om, netop efter slutfløjtet:

– Det er drøn hamrende ærgerligt, at vi ikke får lukket kampen til sidst. Vi har en smal føring, men vi formår ikke at gøre det færdigt; og så man sige at kendelsen til sidst ikke går vores vej. Vi kunne lige så godt have stået med to point, siger Patrick Westerholm, som har rosende ord til naboklubben og kulissen i Lemvig:

– Kampen blev lige så svær og dramatisk som forventet. Vi vidste at Lemvig ville kæmpe med alt hvad de havde for at tage point; og man kan kun have respekt for deres indsats. Og så var kulissen bare imponerende, det var intenst fra start til slut, slutter Westerholm.

En, som spillede en stor kamp for TTH Holstebro var svenske Viktor Östlund. Backen leverede 7 scoringer i kampen, og hos ham er der ligeledes ærgrelse over at det ikke blev til to point.

– Når vi laver 30 mål i Lemvig, så skal vi også vinde kampen. Det er ærgerligt, at vi lige mangler det sidste for at få to point, siger Viktor Östlund og tilføjer:

– Selvom vi ikke er tilfredse med uafgjort, så er ét point ok. Det var ikke en nem kamp, slutter svenskeren.

TTH Holstebro skal i aktion igen på lørdag, hvor mandskabet tager en tur til Portugal for at møde FC Porto Sofarma i EHF Cuppen.

 

Lemvig-Thyborøn Håndbold # TTH Holstebro 30-30 (13-15)

Kampstatistik Lemvig-Thyborøn Håndbold
Redninger: Jesper Sørensen 5/20 (25%) Shadrach Amie Nsoni 6/21 (28%)
Mål: Jonas Nielsen 9, Rasmus Porup 6, Jesper Kokholm 5, Mark Nikolajsen 4, Mads Thymann 2, Andreas Damgaard 2, Mathias Porsholdt 2.
Udvisninger: 2

Kampstatistik TTH Holstebro
Redninger: Simon Gade 4/22 (18%) Sebastian Frandsen 4/16 (25%)
Mål: Kasper Kildelund 8, Viktor Östlund 7, Lars Mousing 5, Jonas Porup 3, Niels Lindholt 2, Jac Karlsson 2, Magnus Bramming 2, Vignir Svavarsson 1.
Udvisninger: 4

Tilskuertal: 1.287

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box