På tur med børnebørnene i Holstebro? Her er de mest oplagte steder for jer at besøge

Foto: Rådhushallen ved Holstebro Rådhus

Har du fornøjelsen af at passe de søde børnebørn og står du og mangler lidt ideer til hvad I skal give jer til? Så kommer vi her med nogle gode bud på, hvad I kan lave og have det sjovt med. For Holstebro byder på mange skønne og sjove aktiviteter, som både bedsteforældre og børnebørn kan have det sjovt med.

Holstebro badeland

Er børnebørnene vandhunde, så er et besøg i badelandet oplagt – her kan I hurtigt få mange timer til at gå med at bade og have sjov i vandet. Vandlandet er meget børnevenligt.

Bown’n’fun

Bowling er altid en sikker vinder – det er sjovt og så kan alle være med, både unge og gamle. Dette er også en af de mere prisvenlige aktiviteter.

Videobrochure

Dette kan for nogle ses som et lidt alternativt forslag, om end et godt forslag. For med en videobrochure kan I forevige øjeblikke sammen – og så er det ideelt til dig, der måske har lidt hukommelsesproblemer.

Skal i kombinere det sjove med praktiske gøremål – så kan I prøve følgende

Har du en tid hos hørecentret eller andre praktiske gøremål, mens I har besøg, så kan I overveje aktiviteter som fodboldgolf, biograftur eller Hermans Hule, hvor bedstefar eller bedstemor sagtens selv kan have børnene, mens du er afsted.

Dette indhold er sponseret.

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box