PÅ JAGT EFTER LÆKKERT TØJ

Lokale borgere sælger tøj, tasker, smykker og sko til børn og voksne ved det årlige tøjmarked på biblioteket

PRESSEMEDDELELSE FRA HOLSTEBRO BIBLIOTEK

Det er trendy at finde lækkert tøj, men det behøver slet ikke være helt nyt. Mange jagter de gode genbrugsfund, ”retro-stilen” eller ”vintage” til markeder og i genbrugsbutikker og nu også på biblioteket.

Lørdag den 23. september kl. 10.00 lægger Holstebro Bibliotek for tredje gang lokaler til tøjmarked, og igen i år kan biblioteket melde, at alle stande er solgt. Nu håber de bare, at også køberne dukker op…

Det er lokale borgere, der sælger tøj, tasker, smykker og sko både til børn og voksne.

Skåner miljøet

– Hvem kan ikke lide at finde en trøje eller taske, man har været på jagt efter? Og så endda til en god pris. Desuden er det en god ting at lade tøjet cirkulere, fordi det skåner miljøet, siger arrangementskoordinator Mette Holmegaard.

Ifølge Mette Holmegaard ligger nøglen til succes i hele stemningen omkring markedet: ”Det, der gør det så populært, er den gode stemning mellem købere og sælgere – og det spreder sig til hele biblioteket”, siger hun.

Det er trendy

Livsstilsekspert Anne Glad fortæller til DR, at der er en god følelse forbundet med at finde noget unikt og vide, at man har sparet både på økonomien og naturen.

Det er ikke kun biblioteket, der bliver mødt med en stor interesse i at købe og sælge genbrug. På landsplan oplever genbrugsbutikkerne også en øget efterspørgsel. Kunderne vælter ind i genbrugsbutikker over hele landet. Og det kan ses på regnskaberne hos fem store hjælpeorganisationer, skriver Avisen.dk.

Der er fri entre til at ose blandt tøjboderne.

Kayas Pizza box