Optimér din webshop med Magento webshop

mgDet er mere og mere sjældent at se en butik, der ikke har en tilsvarende webshop. Netop derfor er det også enormt vigtigt, at denne virker præcis så godt, som en normal butik ville. En måde at sikre dette, er ved at bruge Magento webbureau.

 

Ikke flere lejeudgifter

Magento er et OpenSource-program, hvilket betyder, at når du har oprettet din webshop, så er den 100% din. Du skal derfor ikke leje dig ind på et domæne, der tager en bid af dine indtægter hver måned. Hvis du styrer en ny virksomhed, er dette også super vigtigt, idet du sparer penge i opstartsperioden, hvor virksomheden etableres.

 

Design efter din smag

Når du sætter en webshop op, skal den selvfølgelig afspejle dig og dit produkt. Men det kan kræve kompliceret kode at få den side man har, og hvis du har en lille virksomhed, er det ikke sikkert, at du har IT-konsulent, der kan hjælpe. Det kan derfor være en god idé at bruge et simpelt program, der stadig giver mange muligheder for design – f.eks. Magento Webshop. På denne måde skal du ikke sætte sig ind i alt muligt andet end hvordan man bedst sælger dit produkt.

 

Vælg en skalérbar mulighed

Hvis du er en virksomhed i vækst, er der godt at have en webshop, der kører, både når du har 100 salg på en dag og når du har 10.000 salg på en dag. Systemer, der er bygget til små webshops, kan hurtigt blive overbebyrdede, hvis produktets popularitet pludselig stiger. Hvis du har en skalérbar løsning til din webshop, som f.eks. Magento webshop udbyder, behøver du ikke opdatere, opgradere eller udskifte dit system, hver eneste gang din kundekreds udvider sig. I stedet kan du fokusere på at raffinere dine produkter, udvide din kundekreds og se din nye, optimerede webshop blomstre.

Dette indhold er sponseret.

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box