OPLEV X FACTOR STJERNERNE TÆT PÅ

Fredag 28. april fra kl. 17.00 i toppen af Nørregade

Når stjernerne fra X factor kommer til Holstebro får du mulighed for at møde dem helt tæt på, når de optræder i toppen af Nørregade. Oplev blandt andet et stærkt gensyn med Chili og Mia

Der bliver masser af stjernedrys over Holstebro, når Morten, Chili, Mia og VKationfra X Factor gæster Holstebro og giver koncert på scenen i Toppen af Nørregade den 28. april kl. fra 17.00.

I Holstebro er det nemlig efterhånden blevet lidt af en tradition, at der er X factor-fest i toppen af Nørregade, når finalen er afsluttet på tv. I 2014 havde byen besøg af Manband. I 2015 var det Sophia og Baraa samt grupen Ivarsson, Bang & Neuman der lagde vejen forbi. I 2016 var det vores egne lokale Embrace/New Name, der vandt – og naturligvis spillede i byen efterfølgende. Og i år får vi intet mindre end top 4 til koncert i byen.

Chili vender tilbage

Når X Factor-andenpladsen, Chili, indtager scenen er det i øvrigt ikke første gang, hun besøger Holstebro. Nørreport Centret havde nemlig også besøg af hende allerede i 2014, hvor hun underholdt sammen med øvrige deltagere fra det nationale MGP.

Så glæd dig til et musikalsk gensyn med Chili – stærkere end nogensinde.

Kayas Pizza box
Gaardhøje box 2019

Be the first to comment

Leave a Reply