Oplev en Santander-kvartfinale med gode tiltag

Foto: Photo Overlund

Af Morten Toft

Tirsdag aften venter en vigtig Santander Cup knockout kamp for TTH Holstebro mod Århus Håndbold. Over 2.500 personer har trukket deres billet til braget, og de mange tilskuere kan se frem til flere gode publikum tiltag, som er værd at holde et øje med.

Se herunder en oversigt over hvad du kan opleve til kampen: 

Få fingrene i et “TTH støt op halstørklæde”

Nu kan alle TTH fans sikre sig en af klubbens nye eksklusive ”TTH støt op halstørklæder”. TTH starter salget når Bramming og Co. tirsdag spiller den afgørende ”Vind eller forsvind” kamp i Santander Cuppens kvartfinale i Gråkjær Arena mod Århus Håndbold.

Læs mere om tiltaget HER

Tak til kampens matchpartner

Santander Consumer Bank er matchpartner til knockout-kampen mod Århus Håndbold, og de vil sørge for at du kommer i denne rette pokal-stemning.
Før kampen har Santander Consumer Bank arrangereret en streethåndbold turnering, hvor ungdomsklubber i kommunen deltager. Der er fri adgang til hallen for at se holdene spille. Vinderne af turneringen kåres på halgulvet i kampens pause.

Efter kampen mellem TTH Holstebro og Århus Håndbold vil Santander Consumer Bank stå klar med en kåring til “Santander Best Player”.

Dagens TTH-fan

I kampens pause kårer vi “Dagens TTH-fan”, som går til en heldig tilskuer klædt i hvid. Den heldige tilskuer vinder en præmie fra Bojsen Biler til en værdi af kr. 3.000,-. Så husk at komme i hvid, hvis du vil vinde præmien.

Odendo kampauktion

I pausen mellem TTH Holstebro og Århus Håndbold afholder vi Odendo kampauktion. Her kan du byde på et gavekort til Restaurant Under Klippen til en værdi af kr. 5.000,-. Se auktionen HER.

Månedens TTH-bilpartner

Bojsen Biler er månedens TTH-bilpartner her i december. Du kan se bilmodeller fra Bojsen Biler i foyeren eller foran Gråkjær Arena. Hvis du vil se hele deres udvalg af Peugeot, DS og Citröen modeller, så besøg dem på Hjaltesvej 4, lige ud til ringvejen.

Lige nu kan du også byde på en attraktiv auktion fra Bojsen Biler på Odendo. En Peugeot 508 er på højkant, hvor du får fri bil, oplevelser og rabatter. Pakken har en værdi af kr. 6.000,-. Se mere om auktionen HER.

Kayas Pizza box