NYTÅRSKONCERT 2018 – Wienervals og Verdi

Nytår får nok de fleste til at tænke på fest, god mad og et lille glas eller to. Og så den stille dag i det nye år, hvor man vågner op foran tv med skihop og den traditionsrige nytårskoncert fra Wien. I 2018 kan man også få oplevelsen ”live” uden at rejse til Østrig – i hvert fald musikken.
Orkester MidtVest gæster Holstebro Musikteatret med den traditionsrige og festlige nytårskoncert, denne gang med masser af wienervals på programmet.

Konferencier bliver journalist Natasja Crone, som blandt andet er kendt som konferencier og vært ved store tv-shows. Hun glæder sig også til nytår, men for hende er der knap så vild fest på programmet.

Orkester MidtVest optræder sammen med solist Peter Lodahl, der trådte sine barnesko i Hernings berømte drengekor og siden er blevet en kendt og meget populær tenor.

Orkesterchef Niels Bastrup fortæller, at 2018-nytårskoncerten vil bringe lidt af Wien til Jylland.

”Vi går i en klassisk retning, men præsenterer samtidig nogle af de mest underholdende og kendte værker med blandt andet Verdi og wienervals på programmet. Vi skal for eksempel spille ”Kejservalsen”, ”Wienerblut” og ”An der schönen blauen Donau”, som mange vil kunne genkende fra nytårskoncerten i tv,” siger Niels Bastrup.

Peter Lodahl vil blandt andet synge ”La donna è mobile” fra Verdis udødelige opera ”Rigoletto”. Der vil også være uddrag fra Emil Reesens danske operette ”Farinelli”, som mange nok vil huske på grund af Poul Bundgaards sang om bordets glæder.

 

Solist: Peter Lodahl

Konferencier: Natasja Crone

Dirigent: Ole Faurschou

Holstebro Musikteatretd. 21/1-2018 kl. 15.00-17.00

 

Husk at du har mulighed for at bestille kaffe & kransekage i pausen. Du kan vælge at bestille på siden her under tilvalg eller bestille i Get In Baren, når du ankommer.

Brinks box
Revision Limfjord 02/10 sb stilling