Nye træner teams i NSK HÅNDBOLD

 

I den netop afsluttede sæson har NSK`s 2 Jyll. Serie hold, præsteret rigtig flot. Herrerne var uhyggelig tæt på oprykning til 3. Div., men måtte se Snejbjerg løbe med pladsen. Damerne var i 2 kval kampe mod Visse IF 3. Div om pladsen i divisionen.

2 sølle mål i Visse favør, SÅ tæt var NSK pigerne på at løse billet.Selvfølgelig en stor skuffelse, men samtidig har det været en flot flot sæson af pigerne, der ligesom herrerne, nu skifter ud på trænerbænken. Rasmus Thorsen bliver i den nye sæson udelukkende spiller, og Ulrich Bjerresgaard, holdleder/målmandstræner.

De nye folk på bænken/banen blir sæson 17/18 duoen Kasper Vinding og Ralf Jensen, der i mange år har været 2 engagerede og eftertragtede trænere i Vestjylland.

Damesiden skifter ligeledes træner duo. NSK HÅNDBOLD har i mange år været heldige at have Jacob Sørensen og Tommy Andreassen tilknyttet, som et yderst solidt og dygtigt team, der altid har præsenteret klubben på bedste vis. I klubben tror og håber vi på, det er et, på gensyn ! til de to på mange måder, klubikoner.

Ny cheftræner for damerne bliver et kendt ansigt, ikke mindst som Idrætsinspektør i Gråkjær Arena – Mogens Poulsen har takket ja til udfordringen og i NSK HÅNDBOLD er der stor tro på, Mogens med hans lederevner og gennemslagskraft kan fortsætte den udvikling pigerne har gang i.

Mogens har sat et par ord på :”Jeg glæder mig til at starte op på denne nye udfordring, og jeg ser frem til at arbejde i fællesskab med alle i og omkring klubben, for at NSK ́s dameafdeling kan nå nye højder, både på og udenfor banen. Jeg har stor respekt for klubbens fundament, og det man har opnået de sidste mange år, og jeg vil arbejde for at implementere mine tanker til holdets bedste”

Kayas Pizza box
Gaardhøje box 2019

Be the first to comment

Leave a Reply