Ny udstilling på Cafe Utopia

Get Fit aug19
Franch Bech maleri

Cafe Utopia åbner op for ny udstilling med fernisering d. 8. november. Udstillingen kan nydes hele november og december.

 

Frank Bech Hald, Struer, har tegnet og malet hele sit liv. Han er uddannet bygningsingeniør og har arbejdet en del år i Grønland. Den storslåede, barske, grønlandske natur er ofte inspirationskilde til hans malerier, ligesom optagelser fra rummet af Hubble teleskopet har fanget og fascineret Frank Bech Hald til at udtrykke det fjerne ukendte i sine værker.

Frank Hald tilskåret maleri

 

 

 

 

 

 

 

 

Tina Lofstad, Viborg, er uddannet glaspuster fra Orrefors, Sverige. Hun holder af det enkle med detaljer og har en svaghed for det naive. Hun arbejder gerne med klare, stærke farver og ting man bliver glad af! Siden 2003 har hun været indehaver af sit eget værksted ”Glaspusteriet” i Viborg.

Lofstad lave farvede glas
Lofstad nisser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pia Kryger Lahka er designeren bag produkterne i CareTrade. Produkterne laves af bl.a. tibetanske flygtninge og handicappede i Nepal og sikrer gode løn- og arbejdsforhold for en ellers udsat gruppe. De smukke, håndlavede produkter, er gaver med mening. På Cafe Utopia vil der i perioden udstilles et udvalg af CareTrades ”Nisser uden grænser” der forhandles af Tina Lofstad.

 

Japanese
Julepynt nisse Pippi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Velkommen til fernisering torsdag d.8.nov. kl 16.00 hvor kunstnerne vil være tilstede, og Cafe Utopia vil være vært med et glas vin og live musik ved Sabrina Noesgaard, der synger og spiller guitar.

Brinks box
Det Gamle Postkontor