Ny profilbog om Holstebro Kommune

Billede: Udsnit af forsiden til Profilbogen om Holstebro Kommune

Tilsted&Co udgiver ny profilbog om Holstebro Kommune den 20. juni 2018. Det er den fjerde udgave af bogen, der gennem 170 sider og over 740 nye fotos fortæller om kultur, uddannelser, mennesker og virksomheder.

”Holstebro er en fantastisk by for unge mennesker. Ikke for lille og ikke for stor. Der blev jeg set og fik chancen.”

Sådan siger den unge digter Mathias Bruun om byen, der formede ham. Det gør han i fjerde udgave af Profilbogen Holstebro, som udgives onsdag 20. juni 2018. Her kan man på print og web læse historien om Mathias og et halvt hundrede andre  om byen ved storåen og kommunen, der strækker sig fra hav til hede.

Fordelt på 25 indlæg præsenterer Holstebro Kommune desuden sig selv og de mange tilbud og muligheder, byen og kommunen har på hylderne: Uddannelser for 10.000 studerende, idræt for elite og bredde, kunst på gader og museer, dans og ballet, opera og hiphop, teater og performance og ikke mindst et levende handelsliv.

Ikke færre end 53 erhvervsprofiler i profilbogen tilføjer et billede af Holstebros dynamik, innovation, karrierer og vækst. Også bogen er vokset siden forrige udgave i 2014.  Med 170 sider og over 740 nye foto i smuk indbinding er Profilbogen Holstebro det perfekte visitkort at give til tilflyttere og gæster. Webudgaven tilføjer levende billeder og danner sammen med de tidligere udgaver et fyldigt katalog over, hvad der rører sig i by og kommune i disse år.

Profilbogen Holstebro udgives af kommunikationsbureauet Tilsted & Co i Holstebro i samarbejde med Holstebro Kommune.

Se invitationen til bogpræsentation 20. juni kl. 16.00 i Det Gamle Rådhus

Brinks box