Ny leder af Børnehusene Ellebæk

Foto: Søren Frøstrup-Agger

Mandag den 11. februar 2019 bliver Søren Frøstrup-Agger ny leder af Børnehusene Ellebæk i Holstebro.

Det er en erfaren daginstitutionsleder, der tiltræder i jobbet som leder af Børnehusene Ellebæk, efter at Jacob Birk-Nielsen tidligere på ugen ønskede at fratræde stillingen.

– Søren er en leder, der har opnået gode resultater med ledelse på flere matrikler. Han har evnen til at forbedre og opretholde et godt arbejdsmiljø, og er den rigtige person til at skabe ro og fornyet fremdrift omkring Børnehusene Ellebæk. Jeg er rigtig glad for, at vi hurtigt har fået Søren på banen som ny leder, og håber alle vil tage godt imod ham, siger Holstebro Kommunes familie- og dagtilbudschef, Søren Buch.

Søren Frøstrup-Agger har været leder siden 2006. De sidste seks år i Holstebro Kommune som daginstitutionsleder og senest som leder af Midtbyens Børnehus.

– Jeg har været rigtig glad for lederjobbet og fællesledelsen i midtbyen, og ser frem til at løse opgaverne i den vestlige del af Holstebro. Jeg kender jo Ellebæk-området særdeles godt, og glæder mig til at lære personale, børn og forældre at kende, siger Søren Frøstrup-Agger.

Han overlader ledelsen af Midtbyens Børnehus til nuværende viceleder Casper Bach Christensen, som bliver konstitueret frem til 1. oktober 2019.

Børnehusene Ellebæk består af Wagnerhus, Måbjerghus og Børnehaven Ellebæk.

Brinks box
Noojins boks alm.