Nu kommer MIDT OM NATTEN til Musikteatret Holstebro

Nu kommer MIDT OM NATTEN, der er én af de største danske biografsucceser nogensinde og alletiders bedst sælgende danske album, til Musikteatret Holstebro i en spritny musicalversion. Du kan se frem til kærlige gensyn med Benny, Arnold, Spacy og Susan Himmelblå samt en stjernerække af Kim Larsens og Gasolins største hits.

MIDT OM NATTEN er skabt med afsæt i det originale filmmanuskript af Kim Larsen, Erik Balling og Henning Bahs.

I FRISTADEN “HAVEJE” MELDER DE SIG UD AF SAMFUNDET …

… MEN KAN MAN OGSÅ MELDE SIG UD AF ANSVARET?
Sjældent har et dansk album og en dansk spillefilm ramt den danske folkesjæl med samme urkraft som MIDT OM NATTEN. Både album og film er i dag fuldblodsklassikere i Danmark, og Kim Larsens mange hits har fået en helt særlig plads i danskernes hjerter. MIDT OM NATTEN er en ny-klassiker – et stykke dansk kulturhistorie.

I musicalen tages publikum tilbage til firsernes Danmark – dengang, hvor man stadig kunne drømme om frihed, lighed og kærlighed, om at gøre sig fri af samfundets og systemets snærende lænker og bygge en fristad, et utopia. Vennerne Arnold og Benny opretter i protest mod det politiske styre minifristaden Haveje. Det sorgløse liv på Haveje er dog kort, for snart sætter stoffer, rockere, slumstormere og købmandens datter Susan Himmelblå det tætte venskab på alvorlige prøver.

Med afsæt i det originale filmmanuskript af Kim Larsen, Erik Balling og Henning Bahs vil publikum opleve den velkendte historie fra et nutidigt perspektiv. I musicalversionen får publikum nemlig et bud på, hvad der skete med Benny, Arnold, Susan Himmelblå og alle andre i tiden efter fribytterlivet på Haveje, når filmens handling genoplives i historien om en søn, der som voksen møder den far, han aldrig har kendt.

STRISSERNE KOM, FØR VI VENTEDE DEM…

MIDT OM NATTEN er en god, spændende og stadig vedkommende historie med nogle stærke karakterer, der nok er værd at opleve endnu engang – på en helt ny måde, og bundet sammen af et af de største hitkataloger nogen dansk artist har præsenteret.

Filmen – og albummet af samme navn – rummer nogle af Kim Larsens stærkeste, suverænt mest poetiske, originale og inspirerende sange. Filmens soundtrack er det mest solgte album i Danmark nogensinde – og titler som ‘Haveje’, ‘Susan Himmelblå’ og ‘Papirklip’ er for længst blevet optaget i Højskolesangbogen og i den danske sangskat.

Musicalen bliver ud over de mange kendte hits fra MIDT OM NATTEN-albummet også krydret med stribevis af de største Kim Larsen- og Gasolin-hits som ‘Kvinde Min’, ‘Langebro’, ‘Rita’, ‘Rabalderstræde’ og ‘Tarzan Mamma Mia’.

DANMARKS ROCKSTAR NUMMER ET

Kim Larsen og Gasolins musik har siden debuten i 1969 været soundtracket til mange danskeres hverdag og fest. Albummet MIDT OM NATTEN, der udkom i 1983, er solgt i svimlende 650.000 eksemplarer, hvilket er et salgstal, som kunstnere i 2017 kun kan drømme om. Det er det bedst sælgende danske album nogensinde, og salgstallet svarer til 33 gange platincertifikater og at hver 10. dansker i gennemsnit har et eksemplar stående på hylden.
Filmen MIDT OM NATTEN, som udkom i 1984, er blevet en filmklassiker og er med 922.000 solgte biografbilletter blandt de mest sete danske biograffilm. Kim Larsens mange udgivelser som solist og i grupperne Gasolin, Starfuckers og Kim Larsen & Kjukken har rørt noget i de fleste, og numre som ‘Køb Bananer’, ‘Masser af succes’ og ‘Dengang jeg var lille’ har gjort ham til en af de største rockmusikere, Danmark har i dag.

Manuskript: Erik Balling, Henning Bahs og Kim Larsen
I en scenebearbejdelse af Heinrich Christensen
Instruktion: Heinrich Christensen
Scenograf: Marie í Dali

  • Spilleperiode: 02/05/2018 20:00 – 06/05/2018 16:00
Kayas Pizza box