NSK slukkede topholdet sejrs stime

Torsdag aften tog NSK Håndbolds Jyllandsserie herre hjemme imod Søndermarken fra Viborg som inden kampen lå nummer 1 i puljen.

Det tydede også på at Søndermarken ville trække sig ud af aftens kamp som sejrs herre da der efter godt 15 minutters spil stod 2-7 og intet rigtig havde fungeret for hjemmeholdet.

Så var det som om at hjemmeholdet tænding blev justeret og taklinger begyndte at sidde og stille og roligt spiste NSK sig ind på Søndermarken. Det kunne have været helt lige ved pausen men hjemmeholdet måtte gå til pause med 12-13.

Efter pausen fulgtes holdene pænt ad de første 20 minutter hvor kampen blev spillet i et meget højt tempo, herefter tog kampe en  drejning hvor det hårde spil kom noget i fokus.

Alligevel fik hjemmeholdet slået et hul på fire mål, men måtte så også ud i en periode med kun fire markspillere på banen.
Godt fightet af NSK der kun tabte denne periode med 0-1 og så var der kun 5 min tilbage.

Det hårde spil forsatte kampen ud og gik måske også så stærkt at dommeren ikke så en bevidst hævnagt fra en Søndermarken spiller der rejser sig op efter en scoring og træder på en NSK spiller efter at have gået rundt om ham først, det fik tirret NSK Torben Al-tobsi som i frustration rejser sig op og skubber til spilleren fra Søndermarken.

Det er klart at der skulle have været 2 røde kort i denne situation.

Men den modgang kunne ikke standse NSK Håndbold da Ramus Thorsen sendte bolden i kassen for sidste gang og til et resultat der lød 32-29. En god arbejdssejr at få på en god håndboldaften i Sir-Lyngbjerg centeret.

Brinks box
Midtpunktet 26/2