Nørrelandskirkens Børnehus får ny leder

Foto: Den nye leder for Nørrelandskirken Børnehus er Lene Rasmussen, der bor i Holstebro

1. august 2019 bliver første arbejdsdag for Lene Rasmussen i det nye job som leder af Nørrelandskirkens Børnehus. Hun har tidligere været konstitueret leder af Børneliv Nord og pædagogisk udviklingskonsulent i Børn og Unge.

– Det er et kendt ansigt, der nu sætter sig i stolen i Nørrelandskirkens Børnehus. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Lene om flere opgaver i Holstebro Kommune. Jeg glæder mig til samarbejdet og ser frem til, at Lene vil fastholde det høje faglige niveau og gode arbejdsmiljø, der er i Nørrelandskirkens Børnehus, siger familie- og dagtilbudschef, Søren Buch.

Daginstitutionen er selvejende, og derfor er det bestyrelsen for Nørrelandskirkens Børnehus, der har tilbudt Lene Rasmussen ansættelse.

– Vi har ansat Lene, fordi hun har vist højt niveau i sine hidtidige ansættelser, hvor hun har vist, at faglighed og ledelse kan gå hånd i hånd. Lene har et godt blik for børneperspektivet og har til sine samtaler hos os allerede talt sig ind i værdigrundlaget for Nørrelandskirkens Børnehus. Jeg glæder mig ligesom Søren Buch til samarbejdet, siger bestyrelsesformand Birthe Fredsgaard.

Lene Rasmussen har i mange år arbejdet med ledelse, strategi, udvikling, læring og pædagogik, bl.a. i kommunens Pædagogiske Ressourceteam, Støttepædagogkorpset og senest som konstitueret leder af Børneliv Nord.

Undervejs har hun opnået forskellige certificeringer og diplomuddannelser i bl.a. pædagogik og ledelse.

– Jeg glæder mig til at møde børn og forældre og til samarbejdet med en engageret og faglig dygtig personalegruppe. Jeg har tidligere samarbejdet med Nørrelandskirkens Børnehus og ser frem til at tage del i det fortsatte arbejde med at skabe trygge og læringsrige rammer for børn og personale, siger den kommende leder.

Lene Rasmussen er oprindelig uddannet pædagog og var i mange år ansat i Skjoldgårdens Vuggestue og Børnehave, inden hun blev sprogvejleder og senere udviklingskonsulent for børn, sprog og læring samt souschef i Pædagogisk Ressourceteam.

Brinks box