Nørre Vosborg ny eksklusiv TTH Business Partner

Af Morten Toft

Det er med stor glæde at TTH Holstebro kan præsentere Nørre Vosborg som ny Business Partner i klubben. Nørre Vosborg bliver klubbens tredje partner i det eksklusive business netværk. 

Nørre Vosborg bliver en del af det nye TTH Business koncept, TTH Fordele, hvor udvalgte business partnere tilbyder klubbens sponsorer forskellige erhvervsfordele.

TTH-direktør John Mikkelsen glæder sig over at få tilknyttet en mangeårig sponsor i det eksklusive netværk.

– Vi har i mange år fået en flot opbakning af Nørre Vosborg, og vi glæder os meget over at de nu er klar til styrke vores samarbejde. Samarbejdet omkring TTH Fordele er et koncept, hvor vores sponsorer kan opnå forretningsmæssige fordele, og her glæder vi os til at kunne præsentere Nørre Vosborg. Tilføjelsen af Nørre Vosborg vil uden tvivl skabe et endnu stærkere Business netværk, siger John Mikkelsen.

Thomas Holme: Vi tror på et gavnligt samarbejde for flere parter

Thomas Holme, administerende direktør hos Nørre Vosborg, ser frem til at blive en del af TTH Business netværket:

– Vi glæder os til at blive en større partner i TTH Holstebro med den nye TTH Business aftale. Vores nye partnerskab er først og fremmest med til at støtte op omkring aktiviteterne i TTH Holstebro, men herudover ser vi også nogle stærke netværksmuligheder i  forbindelse med “TTH fordele” modellen. Vi tror på at samarbejdet kan være gavnligt for både Nørre Vosborg, TTH Holstebro og klubbens partnere, siger Thomas Holme.

TTH Business netværket tæller nu tre partnere. Udover Hotel Nørre Vosborg, er LINDS Erhverv og Circle K med i det eksklusive netværk.

Fakta: Nørre Vosborg

Nørre Vosborg er en herregård syd for Vemb i Ulfborg Sogn. Herregården blev grundlagt omkring 1575 og omfatter et firefløjet anlæg med tilhørende avlsgård.

Nørre Vosborg er i dag et kulturelt samlingssted med hotel, restaurant og kursusfaciliteter.

Herregården byder dig velkommen til en verden af god kvalitet, uanset om du ønsker overnatning, gastronomi, business, selskabslokaler, weekendophold og/eller spændende oplevelser.

Oplev, spis og sov på Nørre Vosborg – alt i en pakke.
Læs mere om de mange muligheder hos Nørre Vosborg HER

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box