Musikteatret Holstebro: Nu kommer MAMMA MIA

MAMMA MIA! kommer tilbage – på dansk!

Glæd dig til 2020 for efter ti års ventetid kan det danske publikum atter opleve den globale megasucces MAMMA MIA! i foråret 2020. Denne gang med dansk cast og på dansk.For ti år siden oplevede 190.000 danskere musicalen MAMMA MIA! ledsaget af ABBAs udødelige hits i København og Aarhus. Opsætningen havde et af de største forsalg til en dansk teaterforestilling nogensinde.
Ligesom sidst bliver musicalen opført med et dansk cast og med danske versioner af ABBAs allerstørste hits. Men hvem, der denne gang skal spille Donna, Sofie og alle de andre er ikke besluttet endnu. Disse vil blive fundet ved en række auditions i starten af det nye år.
Når MAMMA MIA! vender tilbage til Danmark i 2020, er det ti år siden den fik premiere i Tivoli. Siden da har den fortsat sit globale triumftog som én af musicalhistoriens største succeser. Siden verdenspremieren i London i april 1999 har over 60 millioner mennesker forelsket sig i historien og musikken bag MAMMA MIA!. Forestillingen er blevet opført i over 440 større byer i hele verden og er oversat til 16 forskellige sprog fra tysk, japansk, hollandsk, spansk og svensk til russisk, italiensk, fransk, polsk, kroatisk og finsk.
MAMMA MIA! – historienInspireret af ABBAs tidløse og magiske sange udfoldes Catherine Johnson’s fortryllende eventyr om familie og venskab på en uspoleret græsk ø. På sin bryllupsdag sætter en ung pige sig for at opklare hvem der er hendes far, og det bringer tre mænd fra moderens fortid tilbage til den ø de sidst besøgte for tyve år siden…

Oplev MAMMA MIA! i Musikteatret Holstebro fra den 27. marts til den 4. april 2020

Book din billet allerede i dag!
Kayas Pizza box
Kayas Pizza box