MUSIKTEATRET HOLSTEBRO: NIELS HAUSGAARD

Traditionen tro drager Niels Hausgaard igen ud på den årlige turné, og han gæster Teatersalen i Musikteatret Holstebro den 3. og 4. marts 2017.

Titlen på årets show er ”Gud er stor (og forfængelig og nærtagende, men stor!) Og hvorfor så dette emne? ”Fordi vi lever i en tid, hvor religion fylder utrolig meget i den daglige debat.” Udtaler Niels Hausgaard. ”Og den slags har altid været mit materiale. Men jeg er ved Gud ikke ude og forkynde.” Fortsætter han ”Jeg er ude og underholde. Verden står heller ikke og mangler forkyndelse, men Gud er velegnet til underholdning. Jeg ved, at det kommer bag på nogen, men Gud er revnende ligeglad med, hvad jeg og andre står og siger fra scenen. Han har så rigeligt at se til i forvejen.”

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box

Be the first to comment

Leave a Reply