Mor advarer forældre om børnenes brug af computer og Ipad

12 årige pige fra Viborg troede hun chattede med jævnaldrende pige, men pludseligt ville “hun” se hendes mave på Snapchat. Chatten begyndte i Appen IMVU Mobile. DEL venligst.

Hun var begyndt at skrive med en “pige” i Appen IMVU, og her havde personen overtalt den 12-årige pige fra Viborg til at give hendes Snapchat brugernavn til hende.

Pludseligt vil personen hun chatter med, have hende til at lukke døren, og vise sin mave. Dette vil pigen ikke være med på og tager screenshot af samtalen, blokere personen og fortæller så hendes mor om episoden. Der har tidligere været episoder i Appen: Movistar Planet

“Min datter spiller moviestarplanet og har skrevet med manden som hun troede var en 13 årig pige og derefter givet hendes Snapchat brugernavn videre til manden. Heldigvis forstod hun hurtigt at det ikke var en 13 årig pige, men en mand og fik ham blokeret. Men vil være godt at få ud, så forældre derude, tager en god snak med deres børn når de spiller onlinespil på nettet.

Hun kom og sagde jeg skulle se noget meget skræmmende. Vi havde taget snakken, om det med at skrive med fremmede, inden hun gik i gang med at spille. Hun kom til mig og sagde at hun gerne ville vise mig noget skræmmende og havde taget screenshots det sidste afsnit deres samtale.

Min datter havde spurgt om hun måtte se et billede af “pigen” men det var ikke muligt, da kameraet var gået i stykker. Politiet kan ikke gøre noget, da der ikke er sket noget og det er rigtig svært for dem at få ram på sådan en person, da vedkommende bare kan skifte brugernavn. Men de ville notere det i tilfælde af at der kom flere henvendelser her fra området”. Fortalte: Camilla Elisabeth Wittenkamp Bach.

  

Kayas Pizza box

Be the first to comment

Leave a Reply