Med hovedet i himlen og fødderne på jorden

Get Fit Okt
En livsbekræftende, hjertevarm og morsom forestilling om livet efter man er fyldt 50 år med Susanne Breuning og Anne Karin Broberg. Medietanken,

Søvej 2, 

Onsdag 21. marts 2018 kl. 19.00.
Tag med på en positiv og musikalsk rejse med Susanne Breuning og Anne Karin Broberg om HVERDAGEN. En nutids-cabaret om livet lige nu hvor publikum kan genkende sig selv og går derfra med en følelse af at vi alle har et ansvar for lykken.To veninder mødes til deres månedlige kaffesnak hos den ene af dem i hendes hus på landet. Snakken begynder – som den altid gør – om ganske almindelige ting, og når sluserne er åbne hos de to voksne kvinder i deres bedste alder, er der ikke småting der vælter ud.

Dagligdagsting – børn, sex, parforhold
Oplev hvordan ganske almindelige ting i vores hverdag bliver anskuet med musikalitet, humor og ærlighed. Kvinderne er gode til at vende de vigtigste ting i livet: Dagligdagsting der rør dem tæt på som sex, savn, parforhold, børn osv. – men også vigtige dagsaktuelle emner kommer til debat mellem de to. For hvad sker der med verden? Og hvor er vi på vej hen?

Vi skal leve fra hjertet og give alle omkring os kærlighed – for det er dét verden behøver lige nu: LOVE!

Både Susanne Breuning og Anne Karin Broberg er nogle velbevandrede damer ud i musikforestillinger. Susanne har tidligere bl.a turneret med både Marlene Dietrich og Bodil Steen Cabarets til landets teaterforeninger og Anne Karin var i sidste sæson med Louise Schouw Teater på forestillingen “Kys Hinanden” om Aage Stentofts liv.
De er begge garvede sangerinder og skuespillerinder og er suveræne til at fange hjertet og dybden i morsomhed såvel som alvor.

Morten Bukhøj giver forestillingen 5 stjerner***** 
”Forestillingen er både meget rørende og meget, meget morsom. En stor kvalitet”.

​Varighed: 1 time og 45 minutter inkl. pause.

Producent:       Louise Schouw Teater
Instruktion:      Louise Schoux
Medvirkende:  Susanne Breuning og Anne Karin Broberg
Pianist:                 Thomas Pakula

 

Brinks box
Y Markedsføring