MCH: COMEDY AID 2018

Super-sjove komikere på programmet

DANSKE KOMIKERE STØTTER RED BARNETS ARBEJDE MED UDSATTE BØRN PÅ FLUGT OG I KRIGSRAMTE OMRÅDER

For 26. år i træk holder FBI og de bedste danske komikere velgørenhedsshowet Comedy Aid mellem Jul og Nytår. Og for sjette år i træk afholdes årets Comedy Aid i samarbejde med Red Barnet. FBI og komikerne donerer dermed igen i år overskuddet fra showet til organisationens vigtige humanitære arbejde for børn på flugt og i krigsramte områder.

Det bliver med to erfarne komikere ved roret. Michael Schøt og Heino Hansen er årets værter, der skal lede både publikum og komikere gennem det store show.
I dette års udgave er der mange af landets super-sjove komikere på programmet, som løbende offentliggøres – Carsten Bang, Dan Anders, Mikkel Klint, John Mogensen og Linda P. er nogle blandt dem som er offentliggjorte indtil videre.

MICHAEL SCHØT OG HEINO HANSEN GLÆDER SIG

“Jeg glæder mig enormt til at være vært på så stort et arrangement som Comedy Aid. Som ambassadør for Red Barnet, har jeg med egne øjne set, hvor stor en effekt pengene har. Det skete, da jeg besøgte Zaatari-flygtninge-lejren i Jordan sidste år. Jeg ved godt, at der kan føles langt fra sæderne til et comedy-show og så ned til nogle af de allermest sårbare børn i verden – men tro mig, der er meget kortere end man tror”, siger Michael Schøt og fortsætter:

“Der noget smukt ved at vi i Danmark godt tør bruge humoren til alvorlige ting. Når alt kommer til alt, så er komikere legesyge, barnlige sjæle og det kan næsten ikke passe bedre, at vi er med til at give noget af den glæde tilbage til nogle børn, der har fået den taget fra sig.”, siger Michael Schøt, der glæder sig til at være vært sammen med Heino Hansen.

Heino Hansen var ikke på Comedy Aid-plakaten sidste år, men han kom alligevel på scenen, da han blev indkaldt som stand-in for de sygdomsramte Lasse Rimmer og Brian Mørk. Den debut mere end væltede salen og gav Heino blod på tanden.

”Det var en stor oplevelse at være med til. Både fordi det var rigtig sjovt, og så fordi det er vigtigt, vi får sat fokus på Red Barnets arbejde. Det er helt utroligt, at jeg efter den optræden nu får muligheden for min værtsdebut på Comedy Aids store scene. Jeg glæder mig til at bruge humoren til at få sat alvorlige emner på dagsordenen”, siger Heino Hansen.

Billetsalget er i fuld gang

Fre. d. 28. december 2018 , kl. 20.

MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37

(Entré: 275)

Køb/bestil billet

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.