Mandemesse med masser af mandehørm

Mandemesse med masser af mandehørm, kæmpe bilpark, gamle knallert, whisky, øl og pølser samt mange spændende stande og entusiaster.

Vejret lover godt til en gratis dag med store herreoplevelser – kvinder er selvfølgelige også velkommen på mændenes præmisser.

Mændene giver den igen fuld gas.. Aldrig har der været så meget at se på….. store spændende nyheder der igen rammer plet på mandes hjerte.

Mændene kan glæde sig til lidt af hvert.. Søndag d. 28 april. bliver det igen for 8. gang mændenes tur til at være i centrum. Det sker når udstillingshallen og værkstedet hos Aulum Bil Center omdannes til 2 messehaller. Uden for, blive der også fyldt med masser af chrom og hestekræfter.

 

Besøger du Mandemessen besøger du også de ” Store Biler ”, Veteran Knallerter, Veteran biler, Amerikaner biler, Morris klubben, Bredahl Transport, Modelflyver samt duften fra vores mega grill med de ”store tykke ” og hanen med de kolde ” fadbamser”. Så hvis du skulle bliver du sulten, så kan du selvfølgelig købe grillpølser og fadbamser m.m. vi har tænkt på alt …

Indenfor Hal 1, kan enhver hankønsvæsen glæde sig i år at møde smagsoplevelser fra Aulum Vinhandel. Her kan du bl.a. smage på Rom, Whisky, Du får et spændende møde med Draken Team Karup – en forening for folk der interesserer sig for fly – specielt jagerfly og meget konkret for Flyvevåbnets nu pensioneret Draken fly, der var operative fra ca. 1970 – ultimo 1993. Foreningen passer 3 af flyene og satser meget på at holde dem alle 3 i tæt på flyvedygtig stand.

Få også styr på dine fritidsinteresser med Outdoor fra Vestjysk Jagt og Fritid, eller hvad siger du til at blive byens bedste handymann med udstyret fra Tømmergaarden Aulum XL-BYG de er helt klar til foråret med et kæmpe udvalg til hus og have! Blandt andet et stort udvalg af flotte og funktionelle havemøbler og grill. Du kan også få dig en mandesnak med Aulum EL-service, prøve pudseklude fra Biosol . Finde din nye dresscode fra ANNA.d. så bliver du helt sikkert en lækker fyr. Du kan finde tøj til sønniken fra BB Børnetøj. Bliv også betaget af Aulum’s lokale kunstnere og miniaturer landskaber samt Grønlandske håndlavede ben smykker til barskabet. Bliv guidet på krop og sjæl af Bittina’s Massage og Hårtotten.

Traditionen tro, vil ELscooterservive igen i år, være at finde på Mandemessen med en spændende nyhed. De har et stort udvalg af gode, pæne brugte elscootere med – sælges selvfølgelig med nye batterier og garanti på. Indenfor Hal 2, Her finder du max udvalg af Racer-, Sports- , El-, Citycykler og store Mountains biker fra Sørvad Cykler, som også holder et stort restsalg med knaldtilbud.. Maskincentrum A/S viser bl.a. hvordan du får byens flotteste græsplæne uden sved på panden. Du kan se en stor udstilling Model Flyver. Byens Kagemand har dejlig kaffe på kanden og kage ” til mandepriser,

I dagens anledning kan du også gøre en god handel med Aulum Bil Center.

– Vi glæder os til 8. gang at sætte fokus på mændene, og vi har igen tænkt på alt, som kan friste dem. Så må de jo bevise, at de tør komme ud af busken og deltage, siger Anette Holmberg – Hårtotten, der er messearrangør sammen med Dan og Finn Eriksen Aulum Bil Center

Kayas Pizza box