Mand efterlyst for butikstyveri og vold i Struer

Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til identifikation af en mand, som er mistænkt for at have begået butikstyveri og vold i Struer i slutningen af august.

Midt- og Vestjyllands Politi modtog om eftermiddagen den 31. august en anmeldelse om vold begået mod en medarbejder i Rema 1000, Vestergade i Struer. Umiddelbart før episoden fik den pågældende medarbejder øje på en mand i forretningen, som ifølge medarbejderen havde begået butikstyveri dagen forinden. Medarbejderen bortviste derfor manden. Da medarbejderen fulgte manden mod døren, vendte han sig om og tildelte medarbejderen et slag i ansigtet. Derefter forlod han stedet i ukendt retning.

Politiet beder nu om borgernes hjælp til at identificere manden, der beskrives som dansk, 30-35 år, almindelig af kropsbygning, med kort sort hår, mørke skægstubbe og tatoveringer på underarmene. På gerningstidspunktet var han iført sort langærmet trøje og mørke army-bukser, og han medbragte en skuldertaske af mærket Reebok og en Rema 1000-pose.

Borgere, der har information om, hvem manden er, hvor han opholder sig eller sagen i øvrigt, bedes ringe til politiet på tlf. 114.

Kayas Pizza box
Gaardhøje box 2019