Mand angreb chauffør og fik nøgler fra ham til beslaglagt bil

Det hele startede søndag aften omkring klokken 20.30. Politiet spottede en bilist, der tidligere havde fået frakendt kørekortet.

Det foregik på parkeringspladsen ved Kvickly. Der er tale om en 38 år gammel mand fra Holstebro, der er kendt af politiet. Han har tidligere været anholdt og frakendt kørekortet.

I går aftes var han både spiritus- og narko påvirket. Manden blev anholdt og på baggrund af de tidligere forseelser blev bilen beslaglagt.

Efter at have afgivet blodprøve blev han løsladt. Da han kommer ud fra politistationen, ser den 38 årige sin bil blive læsset af på et aflåst område nær politistationen.

Da chaufføren har aflæsset bilen og låst porten, bliver han overfaldet af den 38 årige påvirkede mand. Han tvinger chaufføren ned på jorden og truer chaufføren til at blive liggende, til han har fået sin bil igen. Han kører væk, og chaufføren alarmerer politiet.

Politiet finder mand og bil i plantage, hvor han igen bliver anholdt. Om han bliver fremstillet i grundlovsforhør afgøres senere. Men sikkert er, at han har kørt bil uden kørekort, var påvirket ag sprit og narko, udøvet vold mod chauffør og tilbagetaget sin beslaglagte bil. En dyr søndag aften.

Kayas Pizza box

Be the first to comment

Leave a Reply