Malte Justesen: Vi skal kontrollere Århus skytterne

Af Morten Toft – Alex Paulsen

TTH Holstebro og Århus Håndbold mødes torsdag aften i Herre Håndbold Ligaen. De to mandskaber har blot to point der adskiller dem i ligaen forud for aftenens kamp. 

TTH-fløjen, Malte Justesen håber at hele holdet rammer topniveauet på en svær udebane.

– Hvis vi spiller op til det niveau som vi viste først på sæsonen så kan vi slå alle, og det er alfa omega at vi rammer det mod Århus. Århus er en svær udebane og vi skal være der 100% alle mand, hvis vi vil have to point med hjem i aften.

Århus Håndbold startede sæsonen som lyn og torden, men siden har holdet ramt en mindre bølgedal med blot tre point i de seneste fem kampe. Malte Justesen understreger at man har et stort fokuspunkt mod Århus.

– Århus’ største styrke er helt klart deres skytter, og her tænker jeg især på Sebastian Henneberg og Torben Petersen, som har størstedelen af deres billetter. Det er vigtigt at vi finder en balance i forsvaret, hvor vi finder den rette højde på dem, uden at give for meget plads væk bag os, fortæller Malte Justesen og fortsætter:

– Udover at stå taktisk korrekt overfor dem, så håber jeg at vi kan finde det spil vi er gode til – her tænker jeg spillet fra vores første kampe, hvor vi stod ekstremt godt i forsvaret og løb en masse kontra.

TTH Holstebro har 13 point forud for aftenens opgør, hvorimod Århus Håndbold har 11 point. Den tætte pointstilling gør kun kampen mere vigtig.

– Det er utrolig vigtigt at vi kommer fra Aarhus med point i dag og gerne to af slagsen. Aarhus kan lukke afstanden til os med en sejr, og i modsætning kan vi skabe et forspring på fire point til dem med en sejr. Samtidig ønsker vi at holde trit med topholdene, og det kræver at vi kan hente point i hver kamp i tiden, slutter TTH-fløjen.

Kampen mellem Århus Håndbold og TTH Holstebro fløjtes i gang kl. 19.30 i Ceres Arena, Århus. Kampen kan ses på TV2 Sport med optakt fra kl. 19.00.

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.