Målfest i Skansen med TTH som vinder

Af Morten Toft – Foto: Alex Paulsen

Boldene peb ind om ørene på målvogterne i tirsdagens opgør mellem SønderjyskE og TTH Holstebro. 82 mål blev scoret i en kamp, hvor der var mere effektivitet og kvalitet på skudene end i forsvaret. Heldigvis var der flest mål til de sort-hvide som vandt opgøret 38-34. 

Målfesten i Skansen, Sønderjylland var mere end blot publikum venlig, det var nemlig rigtig fornuftig håndbold, som blev spillet. TTH-cheftræner, Patrick Westerholm var en glad mand efter kampen.

– Vi spiller det bedste angrebs-håndbold i denne sæson i kampen mod SønderjyskE. Der er flow i vores angreb, og vi får den rette afstand fra vores bagkæde til deres forsvar når vi vælger vores skud. Vi har tre spillere som smider 14 mål i kassen i første halvleg uden at brænde en chance, det kan man ikke klage over, siger Patrick Westerholm og fortsætter:

– Når effektiviteten og tempoet bliver skruet op på dette niveau, så vil der komme mange chancer i begge ender – og det betyder at SønderjyskE også lykkedes med at lave mange mål mod os. Det er klart at vi ikke ønsker at indkassere 18 mål på en halvleg; men når vi selv laver 24, så ser det mere fornuftigt ud.

Hele 42 mål blev scoret i første halvleg til netop stillingen 24-18 i TTH’s favør.

Efter pausen kom der ikke ro på tempoet og de mange mål. Dog fortsatte TTH Holstebro med at bevare en 4-6 måls føring mod hjemmeholdet. En tilbagevendt målvogter gjorde et fint indhop.

– Sebastian Frandsen har ikke spillet meget på det sidste på grund af flere små skader, men i dag var han klar, og han fik stor betydning for at vi kunne bevare forspringet, siger Patrick Westerholm.

Redningerne i kombination med de fortsat mange mål betød en forholdsvis komfortabel sejr på 38-34 over SønderjyskE i Broager Sparekasse Skansen. TTH Holstebro er nu oppe på 7 kampe i streg uden nederlag.

Næste udfordring for TTH Holstebro er mod Nordsjælland Håndbold den 5. december kl. 19.00. Køb din billet til kampen HER.

 

SønderjyskE # TTH Holstebro 34-38 (18-24)

Kampstatistik Sønderjyske 
Redninger: Kristian Pedersen 2/17 (11%) Thorsten Friis 0/8 (0%) Henrik Nordlander 4/17 (23%)
Mål: Aaron Mensing 10, Mikkel Møller 6, Christian Jensen 4, Frederik Ladefoged 4, Arnar Hålfdånsson 3, Chris Jørgensen 3, Oliver Eggert 2, Martin Pedersen 1, Frederik Børm 1.
Udvisninger: 2

Kampstatistik TTH Holstebro
Redninger: Simon Gade 6/30 (20%) Sebastian Frandsen 6/15 (40%)
Mål: Jonas Porup 9, Viktor Östlund 7, Magnus Bramming 6, Peter Balling 5, Kasper Kildelund 3, Kay Smits 2, Niels Lindholt 2, Lars Mousing 1, Jac Karlsson 1, Vignir Svarvarsson 1.
Udvisninger: 2

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.