Louise Egestorp: Opstart i TTH har været god

 Af Claus Sonne 

Louise Egestorp er ny i TTH’s mål, og i aften får hun debut for klubben. Og hun kan fortælle om en god begyndelse i TTH Holstebro

– Min start i TTH har været en rigtig positiv oplevelse. Alle i og omkring klubben har været meget imødekommende og super hjælpsomme, hvilket har været en stor hjælp som ny her i opstarten. Nu er det min fjerde sommer med flytning i streg, så jeg har efterhånden rutine i flytning, men må sige, at jeg er ekstremt positiv over både holdets og klubbens modtagelse af os nye spillere. Derudover har vi fået trænet en masse henover den seneste måned, og det bliver så fedt og spændende at komme i gang med sæsonen., siger hun og glæder sig til igen at skulle spille ligabold.

– Personligt bliver den kommende sæson for det første et gensyn den danske liga igen, hvilket jeg ser meget frem til. Vi er et ungt hold med stort potentiale, som jeg håber på, at vi kan få udviklet og vist frem. Jeg glæder mig til den kommende sæson, der venter os, og jeg er sikker på, at der ligger rigtig mange spændende kampe og venter på os, lyder det fra Louise Egestorp.

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box