LINDS tegner nyt 2-årigt sponsorat i TTH

Af John Mikkelsen

Handelsfirmaet, LINDS, der gennem mange år har været en stærk partner i TTH Holstebro, har indgået et nyt 2-årigt sponsorat i klubben. Aftalen gør dem til guldpartner i klubben.

Hos LINDS er der fuld opbakning til TTH Holstebro og det spændende set-up som klubben præsenterer for sponsorer og partnere. Her ser de frem til mange flere spændende oplevelser både på og udenfor banen.

LINDS: For os handler samarbejdet om både hjerte og business

– LINDS ser samarbejdet med TTH som en forstærkelse af vores synlighed imod vores kunder. Klubben har lagt en sportslig strategi, som vi tror på vil skabe yderligere synlighed i de kommende år, og vi har derfor valgt at indgå et bredere samarbejde, siger direktør Stig Lind og fortsætter:

– Det er vigtigt for LINDS at fremstå som en stærk leverandør af kvalitetsprodukter, og igennem erhvervsnetværket i TTH får vi markedsført vores profil bredt. Det er også vigtigt for LINDS at støtte op omkring klubben, så Holstebro og det regionale område bevarer et sportsligt fyrtårn i toppen af dansk håndbold, til glæde for nærområdet, både i forhold til branding, sportslige oplevelser og udvikling af nye unge talenter, slutter Stig Lind.

TTH-direktør: LINDS er en vigtig medspiller i vores klub 

– For os som klub har vi udenfor banen også brug for stærke medspillere, og i LINDS har vi en partner som indgår i et professionelt partnerskab, som indeholder både opbakning og forretning. LINDS var en af de første som sagde ja til at være med i det nye TTH Business koncept, og det viser at LINDS er en partner som gerne vil være med til at skabe et endnu stærkere erhvervsnetværk og samhandel mellem TTH-sponsorerne.  For os er LINDS en attraktiv partner og i fællesskab kan vi skabe et styrket TTH, siger John Mikkelsen.

Fakta: LINDS

LINDS har hovedsæde i Vildbjerg, hvor de beskæftiger 87 medarbejdere. LINDS tilbyder et bredt sortiment af dagligvarer, kontorartikler og landbrugsartikler med over 25.000 varer.

Grundstenen i LINDS er varer af høj kvalitet, hurtig levering direkte til din adresse, konkurrencedygtige priser, høj service og nem og enkel bestilling.

Se LINDS webshoppen HER

Kayas Pizza box