LINDS tegner nyt 2-årigt sponsorat i TTH

Af John Mikkelsen

Handelsfirmaet, LINDS, der gennem mange år har været en stærk partner i TTH Holstebro, har indgået et nyt 2-årigt sponsorat i klubben. Aftalen gør dem til guldpartner i klubben.

Hos LINDS er der fuld opbakning til TTH Holstebro og det spændende set-up som klubben præsenterer for sponsorer og partnere. Her ser de frem til mange flere spændende oplevelser både på og udenfor banen.

LINDS: For os handler samarbejdet om både hjerte og business

– LINDS ser samarbejdet med TTH som en forstærkelse af vores synlighed imod vores kunder. Klubben har lagt en sportslig strategi, som vi tror på vil skabe yderligere synlighed i de kommende år, og vi har derfor valgt at indgå et bredere samarbejde, siger direktør Stig Lind og fortsætter:

– Det er vigtigt for LINDS at fremstå som en stærk leverandør af kvalitetsprodukter, og igennem erhvervsnetværket i TTH får vi markedsført vores profil bredt. Det er også vigtigt for LINDS at støtte op omkring klubben, så Holstebro og det regionale område bevarer et sportsligt fyrtårn i toppen af dansk håndbold, til glæde for nærområdet, både i forhold til branding, sportslige oplevelser og udvikling af nye unge talenter, slutter Stig Lind.

TTH-direktør: LINDS er en vigtig medspiller i vores klub 

– For os som klub har vi udenfor banen også brug for stærke medspillere, og i LINDS har vi en partner som indgår i et professionelt partnerskab, som indeholder både opbakning og forretning. LINDS var en af de første som sagde ja til at være med i det nye TTH Business koncept, og det viser at LINDS er en partner som gerne vil være med til at skabe et endnu stærkere erhvervsnetværk og samhandel mellem TTH-sponsorerne.  For os er LINDS en attraktiv partner og i fællesskab kan vi skabe et styrket TTH, siger John Mikkelsen.

Fakta: LINDS

LINDS har hovedsæde i Vildbjerg, hvor de beskæftiger 87 medarbejdere. LINDS tilbyder et bredt sortiment af dagligvarer, kontorartikler og landbrugsartikler med over 25.000 varer.

Grundstenen i LINDS er varer af høj kvalitet, hurtig levering direkte til din adresse, konkurrencedygtige priser, høj service og nem og enkel bestilling.

Se LINDS webshoppen HER

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.