Landsholdsspiller forlænger kontrakten med TTH

Af Claus Sonne

Peter Balling og TTH indgår ny 2-årig kontrakt og forlænger et succesfuldt samarbejde.
TTH’s landsholdsback Peter Balling får også Gråkjær Arena som hjemmebane i de kommende to sæsoner. Trods stor interesse fra både indland og udland har den stærke højreback valgt at fortsætte i TTH Holstebro.

Og det glæder i den grad cheftræner Patrick Westerholm.
– Jeg er glad og stolt på klubbens vegne over, at vi er i stand til at holde på en så stor ligaprofil som Peter. Det vidner om, at vi har gang i et rigtig godt projekt i TTH, siger Westerholm, der ikke mener, at Peter Balling er færdig med at udvikle sig.
– Han spiller på et meget højt niveau, men jeg tror, vi kan rykke ham yderligere – især fysisk og på forsvarsdelen, siger Westerholm.

Peter Balling selv konstaterer, at han er særdeles glad for at være i TTH Holstebro.
– Jeg trives både på holdet og i klubben. Jeg har et rigtig godt samarbejde med træner teamet, der er med til at flytte mig både offensivt og defensivt, og så nyder jeg at oplevelserne og stemningen i Gråkjær Arena, som er Danmarks bedste håndboldarena, siger Peter Balling.
Landsholdsbacken fortæller, at han har overvejet, om han skulle udfordre sig selv i en ny klub.

– Jeg har efterhånden været en del år i TTH, men det ser jeg ikke som noget problem, men som en styrke da jeg føler det er med til at udvikle mig. Jeg vil gerne med til at rykke klubben yderligere, så vi bliver en fast del af topholdene hver sæson. Jeg kan godt lide at være i en klub, der hele tiden arbejder på at udvikle sig, siger Peter Balling.

Ballings personlige sponsor – Østermark Entreprenørforretning – forlænger sponsoraftale med to år
I forbindelse med kontraktforlængelsen med Peter Balling kan klubben samtidig offentliggøre, at Peter Ballings personlige sponsor, Østermark Entreprenørforretning, har forlænget deres sponsoraftale med klubben og fortsætter med at have sit logo på Ballings spillertrøje.
Hos Østermark Entreprenørforretning ser man frem til det videre samarbejde med TTH og sender en stor cadeau til klubben med kontraktforlængelsen.
– Vi er rigtig glade for vores sponsoraftale, hvor vi udover en stærk eksponering er med til at støtte klubben. Som virksomhed vil vi gerne være med til at styrke det sportslige fyrtårn, som TTH er i hele Vestjylland, og derfor vil vi gerne opfordre til fortsat stor opbakning fra erhvervslivet til TTH, så vi også fremover kan være en del af toppen af dansk håndbold, siger Henrik Vestergaard fra Østermark Entreprenørforretning.

Kayas Pizza box