Landsdækkende MEGA Challenge, vil du forandre din krop

Vil du med på det første hold i Holstebro, som i en landsdækkende Challenge skaber resultater, hvor vi kæmper imod andre byer, men for dig er det DIT individuelle resultat vi har fokus på. Så sammen med holdet i Holstebro, vil vi arbejde på  at blive de bedste tabere i MEGA Challenge.

Det er en challenge hvor der sættes fokus på kost i 30 dage.
Udfyld skemaet med det samme, hvis du vil have mere info om, hvordan du får en af pladserne på holdet:  https://goo.gl/forms/WGT0KE94Yd3UCeWh1

30 dage

Hvad kan man nå på 30 dage??? Det er med det rette fokus helt vildt, hvad man kan nå på bare 30 dage. MEGA Challenge er sat i verden for at hjælpe dig, enten i gang eller i mål.

Har du en ide om hvad dit mål er og er du klar -til at give alt hvad du har, med alt hvad du gør, i bare 30 dage er det her en helt unik mulighed for at komme et skridt videre mod dit helt eget mål.

Men du gør det på et hold, så hvis alle giver alt de har, med alt de gør, bliver det måske Holstebro holdet der vinder den første MEGA Challenge.

Der søges 20 personer til dette hold og det er altså først til mølle!!
Udfyld skemaet med det samme, hvis du vil have mere info om, hvordan du får en af pladserne på holdet:
https://goo.gl/forms/WGT0KE94Yd3UCeWh1

Denne challenge er perfekt for dig, der ønsker at stramme op, få mere energi eller optimere dine spisevaner.

. Sammen skaber vi resultater!

* Personlig coach, der følger dig

* Adgang til en lukket Facebook-gruppe med masser af inspiration og motivation

* Tips og lækre sunde måltidsideer

* Mulighed for at mødes med holdet og udveksle erfaringer

* Kropsscanninger undervejs så vi kan følge din udvikling

Hele forløbet tager i alt 6 uger. Uge 1 er introsamtale og prøveuge. Uge 2-5 er indvejning og 30 dage, hvor holdet følger forløbet sammen med deres coach: Man får en næringsrig morgen- og eftermiddagsshake fra Herbalife Nutrition, måltids- og snackideer og personlig kalorie- og proteinplan. Både i Facebookgruppen og når vi mødes undervejs får du masser af inspiration, motivation og positiv konkurrence. Holdets resultater måles mod de øvrige 30 dages challenge-hold rundt om i Danmark. Du skal selv betale for det, du spiser. Sidste uge er slutscanning og resultat-fest. Introtilbudet på kr. 49,- dækker udgifter til diplomer, præmier og resultat-fest. Du skal være mindst 18 år for at deltage.

Når du har udfyldt skemaet, vil du blive inviteret til intro-samtale, hvor  vi laver en personlig plan til dig og du får mere info. Udfyld skemaet her for at blive kontaktet vedr. intro-samtale:
https://goo.gl/forms/WGT0KE94Yd3UCeWh1 

Tilmelder du dig alene har vi en velkomstgave til dig, men tilmelder du dig med en kammerat/veninde, er der en ekstra gave til jer begge ?

 

 

Brinks box
Kayas Pizza box