Kunst Camp: Kreativ sommerskole

På kunstcampen kommer du til at arbejde i professionelle værksteder og atelier sammen med en kunstner.

Børn og unge kan udfolde sig kreativt og kunstnerisk i Huset for Kunst og Design

Kunst Camp er et helt nyt tiltag under Dansk Talentakademi. Kunst Camp er en kreativ sommerskole i den første uge af skoleferien – 1.-5. juli kl. 8.30-15.00 – i det kreative kunstværksted i Huset for Kunst og Design i Holstebro.

Kunst Camp er for børn og unge i alderen 8 – 16 år, som gerne vil eksperimentere og udfolde sig kreativt og kunstnerisk i professionelle rammer. Værkstedsassistenter vil være professionelle designere og billedkunstnere samt elever fra DTAs Kunst og Designlinje.

På campen kommer du til at arbejde i professionelle værksteder og atelier sammen med en kunstner. Du behøver ikke have gået på billedskole for at være med. Du skal bare have lyst til at lege og have det sjovt, eksperimentere og bruge din fantasi.

Du kommer til at undersøge og eksperimentere med mange forskellige materialer, teknikker og kunstneriske udtryk. Du får mulighed for at udfolde dig med tegning og maleri, tryk, vævning og collage.

Besøg og udstilling

Onsdag eftermiddag besøger vi Holstebro Kunstmuseum, hvor kunstformidler Peter Haarby viser rundt. Vi medbringer vores skitsebog, for der er indlagt tegneøvelser på museet. På gåturen derned ser vi nogen af de mange kunstværker i bybilledet.

Fredag eftermiddag afslutter vi ugen med en udstilling af børnenes eksperimenter og værker, hvor forældre, søskende og bedsteforældre er velkomne til fernisering kl.14.30-15.30 på Dansk Talentakademis Campus, Helgolandsgade 24 i Holstebro.

Efter ferniseringen kan alle tage deres værker og produkter med hjem, som er fremstillet i ugens løb.

Her kan du læse mere om Kunst Camp.

Brinks box
Gaardhøje box 2019