Kulturen til forskel i din postkasse

Foto fra forsiden af den nye profilavis som udkommer i syv kommuner

I går udgav Holstebro Kommune en profilavis med historier om virksomheder, fællesskaber, tilflyttere og andre der – ligesom kommunens nye slogan – har kulturen til forskel.

Kultur er ikke kun noget, vi kigger på. Det er også det, vi gør og har sammen, når vi
bygger bro til hinanden og skaber nye forbindelser. Når vi åbner en motorvej med en fantastisk firesporet vejfest. Når en daginstitution bringer filosofi ind i dagligdagens leg og pædagogik. Eller når tilflytteren fra øst synes, at der bare er varmere i vest.

Det kan du læse mere om i profilavisen, ”Kulturen til forskel”, der også har eksempler på kulturen i virksomheder og institutioner, der sjældent ser tingene, som de er. Men hellere, hvad de kan blive til.

Sådan er det fx på Slagteriet i Holstebro, for iværksætterne fra Nupark eller på Nørre Vosborg ved Vemb.

I artiklerne er der flere temaer og tråde til Holstebromotorvejen og de fordele, den nye infrastruktur giver. Som der står i profilavisens forord: ”Hvorfor tage motorvejen til Holstebro? Nok for at komme hurtigere til det, du holder mest af”.

Profilavisen bliver husstandsomdelt i Holstebro, Struer, Lemvig, Ringkøbing-Skjern, Herning, Ikast-Brande og Skive – med respekt for ”nej tak til reklame”.

Oplaget er på 110.000, så der skulle være en god chance for, at du får et eksemplar sammen med den lokale ugeavis. Du kan også hente profilavisen på rådhuset hos borgerservice eller biblioteket eller se den som pdf.

 

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box