Krautmeyer: Vi skal fjerne de mange tekniske fejl

Af Morten Toft

TTH Holstebro møder lørdag aften Herning-Ikast på udebane. TTH-damerne skal forsøge at finde point mod HTH Ligaens nummer fem, som på det seneste har fundet den rette kampform.

Midtjyderne fra Herning-Ikast har en imponerende kampstatistik forud for aftenens opgør mod TTH Holstebro. 17 sejre er det blevet til i de seneste 21 kampe mod TTH. Blot 2 uafgjorte og 2 sejre har de hvide skrabet til sig.

Pether Krautmeyer anerkender at midtjyderne igen må anses som favoritter.

– Herning-Ikast er på vej op formmæssigt efter en lidt skidt start på sæsonen, og de må betragtes som favoritter til sejren mod os, især på deres hjemmebane. Vores lange historik mod dem viser også at det er et rigtig godt hold med stor kontinuitet i deres resultater, så det bliver svært, men vi er opsat på at slå dem, siger Pether Krautmeyer og fortsætter:

– Herning-Ikast har ikke den bredeste trup, men de har stor kvalitet hele vejen rundt. I min optik bliver vores største udfordring at håndtere Sarah Iversen på stregen. Det er meget vigtigt at vi lykkes med vores taktisk overfor hende.

TTH Holstebro og Herning-Ikast har fået et godt kendskab til hinanden før aftenens kamp.

– Vi har trænet og spillet kampe mod Herning-Ikast flere gange før sæsonen startede. Så vores kendskab til dem er ret godt og omvendt har de også et godt kendskab til os. Det gør at begge hold skal forsøge at overraske og opfinde noget nyt – forhåbentlig kan vi komme bedst ud af den forberedelse, siger Pether Krautmeyer.

Selvom historikken mod Herning-Ikast ser faretruende ud for TTH Holstebro, så tror cheftræneren på at historikken kan ændres.

– Jeg vil vurdere vores chancer til at være 40/60. Vi skal fjerne de mange tekniske fejl, som har plaget os, men hvis vi kan bringe samme indstilling og vilje som i de seneste kampe og få bolden i mål, så er der gode muligheder.

Kampen mellem Herning-Ikast og TTH Holstebro spilles lørdag kl. 19.30 i IBF Arena, Ikast.

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box