Krautmeyer: Svært og vigtigt mod Ringkøbing

Af Claus Sonne

TTH’s damer møder i aften på udebane Ringkøbing Håndbold i et rigtigt lokalderby, hvor der er mere end de to point på spil. Og TTH-cheftræner Pether Krautmeyer glæder sig.

– Det er altid specielt at spille de her lokalopgør. Vi skal møde et hold, der gør det bedre, end deres placering og pointtal viser. De har eksempelvis live spillet to meget lige kampe mod FCM og Esbjerg, og det aftvinger bestemt respekt. Der er også tale om to hold, der kender hinanden rigtig godt, og vi har en række planer for, hvordan vi skal gribe tingene an, siger han og tilføjer:

– Skal vi lykkes, kræver det dog, at vi er knivskarpe i det, vi foretager os. Og det kræver, at vi spiller godt i mere end de 40 minutter, der blev til i vores seneste kamp, mod Randers.

Det ligger fast, at Pether Krautmeyer må undvære stregspileren Line Skak resten af sæsonen. En skanning har afsløret, at den knæskade, hun fik under en træning, som frygtet var en korsbåndsskade.

– Det er naturligvis utrolig synd for Line, og for os betyder det, at vi kommer til at mangle en stærk spiller i begge ender af banen. siger Pether Krautmeyer.

Kampen kan ses fra kl. 18.30 på TV2 Sport.

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.