”KONCERTSAL” PÅ SLAGTERIET

Et arkitektonisk kinetisk lydværk kan opleves hos Kulturdivisionen i Holstebros gamle slagteribygninger

Kulturdivisionen Slagteriet Holstebro præsenterer i perioden 11. juni – 16. juli den ambitiøse arkitektur-musikalske installation ”KONCERTSAL”.

Installationen er et arkitektonisk kinetisk lydværk. Det er lavet af fundne materialer, som er stedsspecifikke for det afviklede Danish Crown-slagteri i Holstebro.

Der er fernisering lørdag den 10 juni kl. 17.00 – 19.00 med åbningstale ved formanden for Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst, Søren Taaning.

De deltagende kunstnere er Ranjit Bhatnagar, Frédéric Durieu, Anne Hollænder & Erik Tonning Jensen, Mr. & Mr. (Alexis Lautier & Pierre Talagrand) og Nick Yulman. Projektet er kurateret af Jean Barberis og Georgia Muenster.

”KONCERTSAL” er støttet af Burning Man Arts, Caravan Next, Kulturdivisionen Slagteriet Holstebro og Statens Kunstfond.

Giver genlyd

Værket reagerer på beskuerens tilstedeværelse og giver genlyd i form af lyde fra et robotagtigt orkester og mappede projektioner af lysbølger.

I en serie live events bliver værket aktiveret af musik performances, guidede besøg og workshops – alt sammen i forening med Holstebro Festuge og SLASH på Slagteriet Holstebro.
Installationen er designet og produceret i fællesskab af Ad Hoc Collective, der er et internationalt samarbejde bestående af kunstnere, håndværkere, musikere og komponister fra USA og Europa.

Flere oplysninger

Jens Ardal, tlf. 212344580, mail: jensogmorten@gmail.com

Kayas Pizza box
Gaardhøje box 2019

Be the first to comment

Leave a Reply