Kommende TTH-spiller udtaget til U17-herrelandsholdet

Af Morten Toft

De yngste skud på stammen i DHF regi – Herre-U17 holdet, spiller sidst i juni en firenationersturnering i Frankrig og her er den kommende TTH Holstebro spiller Oliver Holse Bjerg (i sidste sæson HC Midtjylland) blandt de 17 navne, som skal repræsentere Danmark i Frankrig. 

Højre backen er sammen med en lille håndfuld af spillere fra Herning området de nye ansigter på et meget spændende kommende TTH Holstebros U17 hold, der sammen med vores egne talenter indenfor de kommede 2 sæsoner har gode muligeheder for at indfri målsætningen om at TTH Holstebro igen på drengesiden bliver repræsenteret på ungdomsliga niveau.

– Vi er super stolte af, at vi på drengesiden er i stand til at tiltrække dygtige og ambitiøse spillere fra vores nærområde. Vi arbejder målrettet ud fra en strategi om at kunne tilbyde et sportsligt setup, som matcher de ønsker, behov og krav som de dygtigste spillere på eliteniveau har. På den måde ønsker vi at være et match for spillere med talent og træningsvillighed og som vil arbejde for at kunne begå sig på øverste hylde, udtaler talenchefen i TTH Holstebro Anders Thomsen.

Kayas Pizza box
Gaardhøje box 2019