Kom til vinterferie håndbold i Gråkjær Arena

Foto: Fotograf Ole Mortensen

Af Morten Toft

Vinterferien hos TTH Holstebro byder på to kampe til SUPERONSDAG i Gråkjær Arena. Team Esbjerg og TMS Ringsted ligger vejen forbi.

TTH-damerne kickstarter SUPERONSDAG løjerne kl. 18.30, hvor de skal forsøge at levere overraskelsen mod Team Esbjerg, der netop nu indtager HTH Ligaens 3. plads. Mødet med esbjergenserne bliver et gensyn med klubbens tidligere anfører Annette Jensen.

Cheftræner Pether Krautmeyer håber på skarphed mod et af ligaens tophold.

– Vores problematik mod Aarhus United i den seneste kamp, var at bolden bare ikke ville i kassen, og det er nødvendigt at vi er skarpere på dette punkt mod Team Esbjerg. Vi er velvidende om at vi er klare underdogs, men vi er fuldt indstillet på at spille vores chance. Vi har tidligere vist at vi kan true topholdene i Gråkjær Arena, og det håber jeg kan ske igen, siger Pether Krautmeyer.

Kl. 20.30 indtager TTH-herrerne halgulvet mod ligaoprykkerne fra TMS Ringsted.

Cheftræner Patrick Westerholm forventer ikke nogen walkover.

– TMS Ringsted spillede en fantastisk kamp mod Skanderborg Håndbold i deres seneste kamp, og hvis de kan fortsætte sådan mod os, så står vi overfor en vanskelig opgave. Ringsted er et hold som fighter røven ud af bukserne, og tager forskellige initiativer løbende i kampene. De kan finde på at dække 5-1, 4-2 og 3-3, og det gør dem svære at indstille sig på, siger Patrick Westerholm og tilføjer:

– Selvom vi har respekt for TMS Ringsteds styrker, så er det her en kamp vi skal og bør vinde. Vi skal have to point for at følge med i topkampen i ligaen.

Har du ikke sikret din billet til SUPERONSDAG? Køb den HER

Se herunder hvad du kan opleve til kampene.

 

Magnus Bramming kampjubilar

Magnus Bramming spiller sin kamp nr. 300 i TTH-trøjen mod TMS Ringsted. TTH-fløjen bliver blot den 9. herrespiller i klubbens historie til at opnå 300 kampe i den hvide trøje. Kom og tag del i hyldesten – og giv Magnus et fortjent bifald for den flotte kamphistorik.

Winefamly er personlig sponsor for Magnus Bramming.

Dagens TTH fan

I TTH-damernes kamppause kårer vi Dagens TTH fan. Kåringen går til en heldig tilskuer klædt i hvid eller som bærer TTH Halstørklædet. Tilskuerpræmien er sponsoreret af kampens matchpartner, Vestforsyning.

Odendo kampauktion

I TTH-damernes pause har vi Odendo kampauktion på kuben. Du kan her byde på et gavekort fra Restaurant Under Klippen til en værdi af kr. 5.000,-. Se alle TTH’s Odendo auktioner  HER

Månedens TTH-bilpartner

Dahl Pedersen er Månedens TTH-bilpartner. Til SUPERONSDAG kan du se flotte Volvo, Renault og Dacia bilmodeller fra Dahl Pedersen i foyeren og foran Gråkjær Arena.

Kayas Pizza box