Kom til Billies fødselsdagsfest i Bilka med en helt særlig gæst

I vinterferien holder Billie fødselsdagsfest og her får han, for første gang nogensinde, besøg af hans veninde Kamille – en sød ulvepige. Glæd jer.

Tag børnene med til fødselsdagsfest med sang, flag og fødselsdagsboller – og en hel særlig gæst. Billie får nemlig, for første gang, besøg af sin gode veninde Kamille, en sød og sjov ulvepige, der næsten ikke kan vente med at hilse på børnene.

“Vi glæder os til at fejre Billie og introducere børnene for Kamille, der lige som Billie skal sprede hygge og god stemning i Bilka. Hun kommer til at give noget girlpower til universet omkring Billie, og vi er sikre på, hun nok skal blive taget rigtig godt imod,” siger eventansvarlig i Bilka, Nicki Stougaard.

De fleste børn kender i forvejen den glade ulv Billie, der hver fredag og søndag møder børn i landets Bilka hypermarkeder. Om fredagen uddeler han ulveboller og om søndagen får alle børn ulveposer med godter i. Og på hans fødselsdag får han nu selskab af hun-ulven, Kamille.

 

Flag, boller og fødselsdagssang

Dagen byder selvfølgelig også på fødselsdagsfest for Billie med alt, hvad der til hører: Fællessang, fødselsdagsboller, flag og hygge:

Festen starter i Bistroen eller inden for indgangen. Her bliver der sunget fælles fødselsdagssang for Billie og delt flag og fødselsdagsboller ud. Det varer i alt 20 minutter.

Dernæst går Billie og Kamille en tur rundt og hygger om børnene i 20 minutter.
Efter det er der en 20 minutters pause, før næste runde starter.
Eventen varer i alt 40 minutter og gentages hver time.

Eventen turnerer rundt til alle landets hypermarkeder i perioden søndag 10. februar til tirsdag 19. februar fra kl. 12:00 til 16:00. Se tidsplan for nærmere information.

 

Praktisk info

Eventen starter hver hele time dvs. kl. 12, kl. 13, kl. 14 og kl. 15 i Bilkas bistro eller forområde
Eventen er gratis og kræver ikke tilmelding
Kamille er på tour, så se nedenfor hvornår hun besøger jeres Bilka
Billie & Kamille deler flag og fødselsdagsboller ud
Bilka fejrer Billies fødselsdag fra den 1.-28. februar – der er bl.a. også Fortnite Live event og Byg LEGO® Mr. Mystique event

Læs om eventen på https://www.bilka.dk/kamille

Tirsdag d. 12. februar 2019 kl. 12-16 – Bilka Holstebro

Brinks box
Noojins boks alm.