Kom med til årets første SUPER brag

Af Simon Frederiksen

Idag er det tid til årets første dobbeltstævne og vi er klar med SUPER onsdag, hvor henholdsvis nyoprykkerne fra Ajax København og SønderjyskE’s stærke herrerhold gæster Gråkjær Arena Holstebro.
Damerne topper ligaen efter de første to runder og vi skal gerne have en solid opbakning så de kan fastholde 1. pladsen efter 3 spillerunde i en meget vigtig kamp! Ligeledes skal herrerne godt fra land i årets første hjemmekamp, men som altid er det nogle spændende og tætte kampe mod et stærkt sønderjysk mandskab.

Inden kampen er vi klar med spændende ting i foyeren – mød dagens matchpartner BOLIGDAGE.DK som arrangerer den årlige livstils-og boligmesse i Holstero hvor de giver en gratis billet til dem som kigger forbi dem inden kampen – værdi 120,-
Du kan også møde vores nye foyer-team som er klar til alle kampe med forskellige events og konkurrencer. F.eks. kan du se hvor hårdt du kan kaste ved vores målcorner og du kan også deltage i vores nye tiltag med stem på kampens spiller hvor der er flotte præmier på højkant fra Specialbutikken-Holstero og MR. Arthur i Struer. Alle der deltager er samtidigt også med i konkurrencen om et flot rejsegavekort på 5000,- kroner til Holstebro RejseCenter.

Så kom i god tid og være med til en SUPER aften i Danmarks Stærkeste Klub.

Køb billet her

Kayas Pizza box
Gaardhøje box 2019