Kom med på kulturhistorisk vandretur i smukke omgivelser

Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle ligger i flotte omgivelser ved Storå

Lørdag den 29. juni og søndag den 18. august 2019 har du en enestående chance for at komme med den topengagerede guide Gert Hingeberg på en halvdagsvandrertur ved herregården Nørre Vosborg.

Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle ved Vemb danner rammerne for vandreturens start og slut. Turen starter med en guidet rundvisning i Per Kirkebys Hus for Sten og Stjerner, i Teglværksmuseet og i Den Gamle Brugs. Herefter vil der være frokost og introduktion til dagens vandreprogram.

Efter frokosten går turen på gåben mod vest langs med Storå. Undervejs fortæller guiden om livet og naturen langs åen. Det nye vådområde ”Felsted Kog” passeres over den nye bro.

På turen tilbage til Folkeuniversitetscenteret passeres den gamle smukke herregård Nørre Vosborg, hvis historie, der også vil blive fortalt om.

”Den hemmelige kirkegård” og den historiske skov tæt på Folkeuniversitetscenteret er selvfølgelig også med i programmet. Når deltagerne kommer i mål, vil der være en sandwich og en øl eller vand samt yderligere et par historier at gå hjem på.

Det koster 295 kr. at deltage. Du kan tilmelde dig via dette link  

Brinks box
Kayas Pizza box