Klart nederlag til pokalmestrene

Foto: Louise Boo Jespersen

Af Nanna Gantriis Mortensen

TTHs damer tabte onsdag aften 17-25 til topholdet Nykøbing Falster i en udsolgt Struer Energi Park. Kampen var præget af mange tekniske fejl og gode keeperpræstationer i begge ender af banen.

Struer Energi Park var klædt i hvidt, da TTHs damer trådte ind på halgulvet onsdag aften. 10 sponsorer var nemlig gået sammen om at lave 800 hvide T-shirts for at skabe en feststemning til den sidste kamp i Struer Energi Park i denne sæson.

TTH og Nykøbing startede jævnbyrdigt ud og fulgtes ad indtil 3-3. Derefter viste NFH, hvorfor de pt. ligger nummer to i ligaen, og trak fra Holstebros damer, der havde sværere ved at få spillet til at køre. Derfor kunne holdene gå til pause med en føring til NFH på 9-14.

Selvom falstringerne havde opbygget sig en komfortabel føring på 5 mål, kom de alligevel ud fra pausen som lyn og torden. Desuden havde TTHs damer svært ved at finde rytmen, hvilket resulterede i et større forspring til NFH:

– Vi spiller egentlig en fin 1. halvleg, men vi smider det væk i starten af 2. halvleg, hvor vi laver mange kaste-gribe-fejl og brænder på vores chancer. Samtidig formår vi egentlig at dække okay op og til dels fremprovokere tekniske fejl hos Nykøbing. Så nederlaget bunder meget i vores egne fejl, siger højrefløjen Mathilde Hylleberg.

En kort opblomstring fra det 40. minut gjorde, at TTH vendte kampen fra cifrene 9-16 til 13-17 og skabte en smule spænding i kampen. Desuden kom målvogter Sara Kececi ind i slutningen af kampen, og præsterede en imponerende redningsprocent på 83% efter 5 redninger på 6 skud. Holstebro kom dog aldrig tæt nok på, og man måtte kassere et nederlag på 17-25.

Selvom det sportslige kunne være bedre, så var der alligevel positive noter til kulissen i Struer Energi Park:

– Jeg er godt tilfreds med at spille i Struer. Hallen har været fyldt til alle tre kampe vi har spillet, og det er fedt at spille i en udsolgt og fyldt arena – specielt i dag, hvor alle er klædt i hvid. Så det er dejligt, lyder det afslutningsvis fra Hylleberg.

Næste hjemmekamp for TTHs damer er til dobbeltbraget den 13. februar, hvor damerne møder Team Esbjerg og herrerne spiller mod TMS Ringsted.

Kayas Pizza box