Kildelund: Stolt over en plads på Årets Hold

Af Morten Toft

For andet år i træk er Kasper Kildelund at finde på Årets Hold i 888ligaen for 2017/18 grundspillet. Den hurtige TTH-fløj har i denne sæson lavet 89 mål i grundspillet og har opnået en samlet MEP-score på 50,40.

– Jeg må erkende at jeg var ret overrasket da jeg så mit navn på ´Årets Hold` igen til denne sæson. Sammenlignet med mit første år i TTH Holstebro, har denne sæson ikke været på helt samme niveau, men med små marginaler har jeg opnået en plads og det er jeg rigtig glad og stolt over.

– At være en del af holdet for 2. år i træk giver også en forstærket tro på at man bevæger sig i en positiv retning, siger Kasper Kildelund.

TTH-cheftræner Patrick Westerholm, har sat lidt ord på sin 24-årige højrefløj.

– Kasper er en rigtig ivrig og ærgerrig spiller med et stort potentiale. Han forsøger konstant at lægge på i hans udvikling, og i denne sæson har han forbedret sit forsvarsspil, hvor han er blevet skarpere til at holde fokus. Fremadrettet skal vi forsøge at gøre hans afslutninger mere stabile og så skal vi også have opbygget mere mental robusthed. Så kan han blive meget værdifuld for os, siger Patrick Westerholm.

Den norske TTH-keeper Torbjørn Bergerud, er også repræsenteret på ´Årets Hold`. Se hele holdet HER

Kayas Pizza box