Kerastase – luksus hårpleje til ham og hende

Kerastase er et af de mest kendte og anerkendte hårpleje brands, du kan finde på markedet. Et første valg hos mange frisører, såvel som slutforbrugere, der alle sætter pris på Kerastase produkternes ultimative hårpleje. Kerastase har helt unikt udviklet produkter til både tørt, skadet, krusset, normalt hår mfl., så det betyder at uanset din hårtype, så kan Kerastase altid tilbyde dig en serie af skønne hårprodukter. Franske Kerastase har ikke kun valgt at forkæle hende, men har selvfølgelig også øje for ham, som sætter pris på luksus hårpleje, og som ønsker at gøre lidt ekstra for sig selv.

Hos Kerastase er der stor fokus på, at du som forbruger får den rigtige pleje til dit hår. For at få et flot, glansfuldt og stærkt hår bør du overveje en Kerastase hårkur – en hårkur i den fornemmeste kvalitet. Det er vigtigt, at du har for øje hvilken hårkur, der passer til din hårtype, da den rette hår kur vil sikre dig den optimale pleje.

 

Sommeren er skøn, men også hård ved dit hår

Sommeren er fantastisk, og du skal altid huske at nyde den i fulde drag, men sommeren er også den tid på året, hvor dit hår kan lide størst skade. Du nyder solens UV-stråler, som giver dig en dejlig sommerglød, bade i havet eller dase ved poolen, men kombinationen af disse tre skønne begivenheder betyder desværre også, at dit hår dehydrere og i værste tilfælde, kan efterlades voldsomt skadet. ”Kerastase Soleil” serien fra Kerastase, som beskytter dig mod sol, vind, salt- og klorvand, vil være med til at genopbygge dit hår, eller blot forebygge eventuelle skader, og samtidigt sikre dig et lækkert og smukt hår uanset om du er meget i solen, havet eller poolen. Kerastase Soleil er det første skræddersyede hårplejeprogram, der giver en langvarig beskyttelse til alle hårtyper, hvor dit hår tilføres fugt og blødhed. Udover Kerastase Soleil serien finder du også et stort udvalg af andre lækre produkter her fra Kerastase.

Dette indhold er sponseret.

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box