Kasper Kildelund: Vi glæder os til et hårdt kampprogram

Foto: Louise Boo Jespersen

Af Morten Toft 

For tre uger siden startede TTH-herrerne igen med træningen efter en velfortjent vinterpause. Opstarten i det nye år har været præget af meget fysisk træning, således holdet er klar til et hårdt program i foråret, hvor der både spilles liga og EHF Cup.

Kasper Kildelund sætter følgende ord på opstarten:

– Vi står overfor et hårdt program her i foråret, så vi har forsøgt at bygge formen op til at kunne klare de mange kampe der ligger forude. Den fysiske træning er nødvendig for at kunne præstere og samtidig forebygger vi skader.

TTH’s første kamp i Herre Håndbold Ligaen efter pausen bliver fredag den 1. februar. Her møder man Mors-Thy Håndbold i et lokalopgør i Gråkjær Arena.

– Mors-Thy er aldrig et nemt hold at spille imod og de vil gøre alt for at slå os. De fik en skidt start på sæsonen, men de er kommet rigtig fint i gang i ligaen sidenhen. Jeg forventer at det bliver en svær kamp mod dem – men samtidig bliver det et sjovt lokalopgør i Gråkjær Arena, siger Kasper Kildelund.

Lokalopgøret mod Mors-Thy bliver startskuddet på et tætpakket kampprogram i februar måned. 8 gange skal Westerholms trup i kamp i løbet af februar. Se en kampoversigt herunder:

  • 1. februar – TTH Holstebro # Mors-Thy Håndbold (LIGA)
  • 5. februar – Bjerringbro-Silkeborg # TTH Holstebro (LIGA)
  • 9. februar – TTH Holstebro # HC Dobrogea Sud Constanta (EHF)
  • 13. februar – TTH Holstebro # TMS Ringsted (LIGA)
  • 17. februar – Liberbank Cuenca # TTH Holstebro (EHF)
  • 21. februar – TTH Holstebro # Aalborg Håndbold (LIGA)
  • 23. februar – TTH Holstebro # FC Porto Sofarma (EHF)
  • 26. februar – Lemvig-Thyborøn # TTH Holstebro (LIGA)

Kasper Kildelund ser frem til at starte på det hårde og vigtige kampprogram i februar måned.

– Nu har vi jo ikke spillet kamp i lang tid, og derfor har man opbygget en ekstra sult efter at spille igen. Februar bliver intens og hård – men vi glæder os til de mange kampe i både ligaen og EHF Cuppen.

Køb din billet til kampene HER

Kayas Pizza box
Gaardhøje box 2019