Kan det virkelig passe at man kan vinde tid med barberet ben

Get Fit aug19

Efter to år venten gik det endelig løs igen, man kunne mærke stemningen tirsdag aften tog form af, kriger der lader op til det store slag. Selv om der både var oksemørbrad og dessert for at fejre en af holdets rytter, som igen fejrede sin fødselsdag på Galibier.

Der var tidligt ro på lejren, men der var også afgang fra huset kl. 9:00. På vores lille morgen rulle tur mod Bourg d’Oisans, var farten ikke så høj som den plejer at være, derimod var kadencen rigtig høj, så lårbasserne var helt klar til vi nåede foden af Alpe d’Huez.

I bedste enkelt start stil blev rytter efter rytter sendt afsted, efter en kort pause 75 meter før den lille venstresving, der for de fleste til at tænke over, om det er i dag benene sidder rigtigt på.

Jeg tænkte selv, jeg kommer nok sidst op alligevel så jeg kan godt vente lidt med at kører. Men afsted det gik. Allerede inden jeg nåede sving 20, altså ca. 1.5 km oppe ad de 12 km, tænkte jeg om det kunne passe at jeg kunne vinde tid, med min glatte underben.

Så var det spisetid…

Jeg var jo ikke den sidste der startede, så derfor var muligheden for at blive spist bagfra for alvor til stede. Lad mig bare sige det giver ikke vinger, når man føler man det kører ok, også man bliver overhalet så det føles man står helt stille, men det er en del af gamet.

Det ene sving tog det andet, pludselig kunne jeg se en sort-rød trøje forude. Langsomt og i kontrol kom jeg nærmere og nærmere. Pludselig fik jeg spist en, to og kunne ved sving 10 se nummer tre. Da jeg i kort tid cyklede med nummer 2 jeg spiste, kunne vi pludselig hører snurrende hjul bagved os og som jeg anden raket skød Oliver forbi os.

Oliver i fuld fokus

Da jeg nåede sving 7 var jeg ganske alene igen, men blev hentet igen af den sidste jeg kørte fra og opgav forfølgelsen af Jørgen, som ellers så flinkt vinkede ned fra en hylde højre oppe. (Skide irriterende på en dejlig måde)

Ved sving 4 sagde jeg igen farvel og tak til min makker, som jeg havde ligget på hjul af siden han fik kontakt igen. Men de glatte underben gled bare stille og roligt forbi 3, 2 og 1 så var man i sidste sving. Der var virkelig plads til forbedring jeg endte med at skære en time af min tid fra for to år siden.

Måske de der glatte ben har givet mere end bare 4 sekunder??

Grillfest i Hollænder svinget.

Da elle som en var kommet i mål, gik turen til sving 7 hvor vores kokketeam og Søren Jørgen har disket op med en lille overraskelse. Picnic  i det fri med grillpølser og rester af kartoffelmos…. det bragte lykke for alle.

Aftenen sluttede ikke ”JUST” af som forventet, da jeg  på et meget tyndt grundlag blev valgt til dagens fedtmule. Mine øjne er derfor knivskarpe på alle små tinge der må ske på torsdagens opslidende tur…

 

Brinks box
Noojins boks alm.